SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ LÜTFÜ TÜRKKAN’IN İHRACINI İSTEDİ

Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına küfür etmesinin yankıları sürüyor. Türkkan’a yurdun her kesiminden tepki yükselmeye devam ediyor.

BEYLİKDÜZÜ ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ LÜTFÜ TÜRKKAN’IN İHRACINI İSTEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.306 kez okundu.

Konuyla alakalı bir basın açıklaması yapan Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Yerer Lütfü Türkkan’ın partisinden de ihraç edilmesi gerektiğini belirtti.

İŞTE AHMET YERER’İN AÇIKLAMALARI:

‘Aziz vatanımız için canını toprağa katmış mümtaz şahsiyetlerimiz olan şehitlerimiz ve bu uğurda ölmeyi göze almış gazilerimiz bizler için her zaman birer gurur ve vefa timsali olmuşlardır. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri de bu milletin her daim baş tacıdır. Bugün burada henüz 17 yaşındayken PKK terör örgütünün attığı havanla şehit edilen İsa Gümren’in abisine ve ailesine İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yapmış olduğu saygısızlığı protesto etmek için toplanmış bulunmaktayız. Şehit kardeşimize karşı kullanılan sözler asla kabul edilemez ve sineye çekilemez türdendir. Şehitlerimizin ailelerine menfur sözleri söyleyebilen Türkkan’ı milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

LÜTFÜ TÜRKKAN PARTİSİNDEN DE İHRAÇ EDİLMELİDİR

Beylikdüzü Şehit Aileleri olarak bu küfrü sadece o şehit yakınına değil, onun gibi düşünen sağduyulu millete yapılmış bir şuursuzluk olarak görüyoruz. Bu vandallık, karakter dışı, siyasete yakışmayan bir çirkin davranıştır.

Öncelikle gazi meclisimizde bulunan tüm partileri ve milletvekillerine, Şehitlerimizin emanetlerine daha saygılı ve hoşgörülü olasını temenni ediyoruz.

Hangi kurum, kuruluş veya siyasi partiye mensup olursa olsun,bir şehit ailesine ,her ne sebep ile hiç kimsenin küfür veya hakaret etme,aşağılama ve hatta dışlama hakkı yoktur.

Şehit ailesine ağza alınmayacak küfürler eden İyi parti çatısı altında milletvekili görevini yapan Lütfü TÜRKAN’nın bağlı bulunduğu partiden ihracını talep ediyoruz.

Beylikdüzü Şehit Aileleri olarak her zaman ve koşulda şehit ailelerimiz ve  yakınlarımızın yanında olduk ve Allah nasip ederse de olmaya devam edeceğiz. Buraya kadar teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.