SON DAKİKA

En Son Nokta

Bİ İNSAN ‘İNSANA’ DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Merkezi Küçükçekmece de bulunan Bİ İNSAN Derneği tespit ettiği 27 ihtiyaç sahibi çocuğu sünnet ettirerek mevlitlerini gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
Bİ İNSAN ‘İNSANA’ DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR
Kategori: Genel - Bu haber 7.798 kez okundu.

Küçükçekmece de bulunan Bİ İNSAN Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek onlara katkı sağladı.

Dernek Başkanı Naser Serbest yaptığı açıklama da, ‘Yönümüzü, yüzümüzü, gönlümüzü geleceğimizin umutları çocuklarımıza çevirdik. Küçükçekmece ilçemiz de ve İstanbul genelinde tespit ettiğimiz 27 çocuğumuzu sünnet ettirip bugün de mevlit merasimlerini gerçekleştirdik.

Bu günümüzde bizimle beraber olan, bizi yalnız bırakmayan Küçükçekmece AK Parti ilçe başkanı Recep Şencan ve yönetim kurulu üyelerine, Küçükçekmece meclis üyesi Gökhan Aygün ve Rumeli federasyonu yönetimine, sünnet ailelerimize ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız’ diyerek bundan sonra da dernek olarak bu çalışmaların devam edeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!