SON DAKİKA

En Son Nokta

Bilal Ekşi açıkladı: Bilet fiyatları düşecek

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 3. havalimanının açılmasıyla rekabetin artacağını ve bilet fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

Bilal Ekşi açıkladı: Bilet fiyatları düşecek
Kategori: Genel - Bu haber 217 kez okundu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Uçak biletlerinin fiyatını belirleyen rekabettir. Bir de sizin belirleyebileceğiniz bir rakam vardır. Petrol fiyatları ve dolar kurunda yükseliş fiyatları etkiledi. Yeni havalimanı rekabeti arttıracak bu da bilet fiyatlara yansıyacak. Fiyatların bir nebze de olsa düşürecektir” dedi.

Atatürk Havalimanı’ndan 29 Ekim’de açılışının yapılacağı İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınma hazırlıkları yapan Türk Hava Yolları personel ve uçak sayısını da arttıracak. Yeni Havalimanı’na taşınma süreci ile ilgili Yeni Şafak’a konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü bilet fiyatlarıyla ilgili ise düşüş yaşanabileceğini sinyalini verdi.

Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalima’nın kapasitesini doldurduğu için sıkıştığını ifade eden Ekşi, “Dünyada bir çok noktaya uçmak istiyoruz. 5 senedir bu sıkıntıyla karşılaştığımız için THY büyüyebileceğinden daha az büyüyor.” açıklamalarında bulundu. Yeni Havalimanı ile THY ve Türk sivil havacılığın önünün açılacağını vurgulayan Ekşi, “Türkiye’nin havacılıkta dünyanın bölgesel bir aktarma merkezi haline gelmesine yarayacak” dedi.

“FİYATLARIN BİR NEZBE DE OLSA DÜŞÜRECEKTİR”

Uçak biletlerinin fiyatını belirleyenin rekabet olduğunu ifade eden Ekşi, “Bir de sizin belirleyebileceğiniz bir rakam vardır. Petrol fiyatları ve dolar kurunda yükseliş fiyatları etkiledi. Yeni Havayolu rekabeti arttıracak bu da fiyatlara yansıyacak. Fiyatların bir nebze de olsa düşürecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.