SON DAKİKA

En Son Nokta

BİR ADIM DERNEĞİ ENGELLİLERİ UNUTMADI

Esenyurt’un başarılı sivil toplum örgütü ‘Bir Adım Derneği’ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellileri ve ailelerini yemekte ağırladı.

Bilgileri Kopyala
BİR ADIM DERNEĞİ ENGELLİLERİ UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 9.719 kez okundu.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” bölgemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamanın adreslerinden biri de Esenyurt’un başarılı sivil toplum örgütü Bir Adım Derneğiydi.

Esenyurt’un önemli ve başarılı Sivil Toplum Kuruluşu olan ‘Bir Adım Derneği’ bu anlamda, bu gece engellilere yönelik bir yemek tertipledi.

Engellileri aileleri ile ağırlayan dernek yöneticileri onların felekten bir gece yaşamasına imkan sağladı.

Çalınan müzikler eşliğinde halaylar çeken ve danslarla gece boyunca eğlenen engelli kardeşlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Dernek Başkanı Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, ‘Engelli olmak kişinin kendi isteği ile gerçekleşmez. Engelli olmalarının sebeplerinden en başında bizlerin toplum olarak ihmali gelmektedir. Engelli olan kardeşlerimizin büyük bir bölümü sağlık ihmalleri sonucu oluşmuştur. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Bazıları da hamilelik sırasında, doğum sonrasında, alınmayan tedbirler sonucunda oluşan hastalıkların tedavilerinde geç kalınması sonucunda birçok kardeşimizin engelli durumuna düştüğünü biliyoruz. İlçe genelinde engelli kardeşlerimiz için neler yapılabileceği konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve onları üretime, emeğe katmak adına neler yapılabileceği konusunda gerekli çalışmaları yapılması için var gücümüzle çabalamaya devam edeceğiz’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!