SON DAKİKA

En Son Nokta

BİR ADIM DERNEĞİ SINIRLARI AŞAN PROJELERİYLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Esenyurt’un en başarılı Sivil Toplum Hareketi olarak kabul edilen Bir Adım Derneği Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın okuduğu Tokat Almus Ormandibi Ortaokulu’na şehidimizin ismini taşıyan bir kütüphane yaptı.

BİR ADIM DERNEĞİ SINIRLARI AŞAN PROJELERİYLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Kategori: EĞİTİM - Bu haber 74.272 kez okundu.

Esenyut’ta bulunan Bir Adım Derneği başarılı projelerini sürdürmeye devam ediyor.

Dernek yönetimi geçtiğimiz günlerde Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca adına memleketi Tokat Almus’ta bulunan ve şehidimizin okuduğu okul olan Ormandibi Ortaokuluna bir kütüphane yaptı.

Şehidimizin babası Ahmet Karaca ve Annesi Zahide Karaca’nın da katıldığı Şehit Yasin Karaca Kütüphanesi’nin açılışında duygusal anlar yaşandı.

İlçe Kaymakamı, milli eğitim müdürü, okul müdürleri, eğitimciler ve bürokratların da katıldığı Şehit Yasin Karaca Kütüphanesi’nin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Bir Adım Derneği Başkanı Ahmet Kaya, ‘Bu zamana kadar derneğimizde onlarca yardımı büyük bir özveriyle ve şevkle üstlendik. Fakat bu sefer ki bizim için bambaşka. Onurla ve büyük bir heyecanla üstlendiğimiz görevimizi nice çocuklarımızın rahat uyuması rahat okuması için gözünü kırpmadan canını veren şehit Yasin Karaca için üstlendik. Başta Yasin Karaca olmak üzere tüm şehitlerimize adadığımız bu kütüphanede nice askerler, doktorlar ve öğretmenlere ışık olması dileğiyle. Bugün burada şehidimizin Annesi, Babası ve sevenleri de yer alıyor. Rabbim kendilerine sabır versin. Kendilerinin ellerinden öpüyorum’ diyerek duygusal bir konuşmaya imza attı.

Protokol konuşmalarının ardından Şehit Yasin Karaca Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başta şehit yakınları olmak üzere milli eğitim camiasının önemli isimleri gerçekleştirdikleri projeden dolayı Bir Adım Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.