SON DAKİKA

En Son Nokta

BİR ADIM’LA UMUT OLUYORLAR!

Esenyurt’un iyilik hareketi ‘Bir Adım Yardım Derneği’ 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimizin adına 251 ihtiyaç sahibine yardım götürdü. Kurban Bayramı’na denk gelen yardım çalışması büyük takdir gördü.

BİR ADIM’LA UMUT OLUYORLAR!
Kategori: Genel - Bu haber 10.665 kez okundu.

Esenyurt’un gönüllü ve bir o kadar anlamlı hareketlerinden biri olan ‘Bir Adım Yardım Derneği’ yöneticileri tespit ettikleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunmaya devam ediyor. 15 Temmuz’un Kurban Bayramı ile denk gelmesi ile birlikte 15 Temmuz kalkışmasında hayatını kaybeden şehitlerimizin ismini taşıyan yardımları sahiplerine ulaştıran dernek yöneticileri takdir toplarken yardım teslimlerinde duygulu anlar yaşandı.

AHMET KAYA: BİZİM İÇİN GURUR DUYULACAK BİR ÇALIŞMA

Bu güne kadar yaptıkları çalışmaların daha çok kamuoyundan uzak olmasına dikkat çeken Bir Adım Derneği Başkanı, genç girişimci Ahmet Kaya, ‘Lakin bu çalışma gerçekten çok önemli ve duygusal bir çalışma oldu. Bir Adım Yardım Derneği olarak 15 Temmuz kalkışmasında hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak için 251 yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı başardık. Bu çalışmanın Kurban Bayramı ile aynı döneme gelmesi de anlamını biraz daha artırmıştır. Rabbim yardımını esirgemeyen tüm hayırseverlerden razı olsun. Dilerim bu çalışmamız toplumun diğer STK’larına de örnek olur.

Bu vesileyle bir kez daha 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatan için canından, ailesinden vazgeçen 251 Kahraman Şehidimizini sevgi ve saygıyla yad ediyoruz’ diyerek çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.