SON DAKİKA

En Son Nokta

BOZKURT VE HANÇERLİ SEÇİMDE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI

Seçimde bolca vaatte bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli seçimin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bu sözlerini tutmadı.

BOZKURT VE HANÇERLİ SEÇİMDE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 12.830 kez okundu.

Seçmenlerine son yerel seçimde bolca hizmet sözü veren belediye başkanları bu sözlerini tutmayarak hayal kırıklığı yarattı

HANÇERLİ ONLARCA SÖZÜN BİRİNİ GERÇEKLEŞTİRMEDİ

Seçimde kapı kapı dolaşıp Avcılar halkına onlarca söz veren belediye başkanlarından biri Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’ydi.

Hançerli’nin seçim vaatleri arasında ‘İhtiyaç duyulan mahallelere cami, her mahalleye taziye evi, amatör spor kulüplerine destek, yüzme havuzu ve spora destek, cem evi, kültür evleri’ gibi birçok proje vardı. Turan Hançerli bu projeleri kısa sürede gerçekleştireceğini ve Avcılar’ı yaşanabilir bir kent haline getireceği sözünü vermişti.

Seçimin üzerinden 2 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen bu sözlerin hiç birini hayata geçiremeyen Hançerli, adeta hayal kırıklığı yarattı.

VATANDAŞIN YENİLEDİĞİ BİNALARA SAHİP ÇIKIYOR

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin bir başka hayal kırıklığı ise vatandaşların ‘DEPREM’ korkusu nedeniyle yenilediği binalar üzerinden reklam yapması. Birçok ortamda ‘Avcılar’da kentsel dönüşümü başlattık, İstanbul’da kentsel dönüşümü ilk olarak biz gerçekleştiriyoruz’ gibi açıklamalar yapan Hançerli’nin bu açıklamaları gayri ciddi bulunuyor. Kendisine; ‘Binalara zorla teşekkür yazıları astırıyormuşsunuz. Asmayanların imar müdürlüğünde dosyaları bekletiliyormuş’ sorularını ise Hançerli şiddetle ret ediyor.

BOZKURT TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt İstanbul’da hayal kırıklığı yaratan belediye başkanlarının başında geliyor.

Seçmenlerine seçimde ‘Her mahalleye kreş, kardeşlik merkezi, lise kampüsleri, büyük bir hastane inşa ederek gençleri uyuşturucudan kurtarma sözü veren Bozkurt, geride kalan 2 yıl içerisinde bırakın bu projeleri gerçekleştirmeyi AK Parti döneminden kalan yarım projeleri bile bitiremedi.

YARIM KALAN PROLERİ TAMAMLAYAMADI

Seçimde verdiği sözlerin hiç birini gerçekleştiremeyen Bozkurt, AK Parti döneminden kalan cami, okul, muhtarlık binası, dernek binası, müftülük binası, kütüphane, park gibi birçok projeyi bitiremedi. İlçe Müftülüğüne tahsis edilmek üzere yapılan Merkez Camii’nin yanında ki bina müftülüğe teslim edilmeyerek Kadın Dayanışma Merkezi’ne çevrildi.

2020 yılı bütçesi 802 milyon olan Esenyurt Belediyesi’nin bu yıl ki bütçesi ise 850 milyon TL.

2 yıldır Esenyurt’a çivi çakmayan belediye başkanı Bozkurt’un seçim dönemine doğru seçmene şirin gözükmek adına AK Parti döneminden kalan projeleri bitirmeyi hedeflediği ve seçime bu çalışmaları bitirerek gitmek istediği planladığı ifade ediliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.