SON DAKİKA

En Son Nokta

Bu Şansı Kaçırmayın: İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sizin için fırsat

LGS Sonuçlarının açıklandığı bu günlerde göz aydınlığı çocuklarımızı tereddütsüz bir şekilde göndereceğiniz bir okul İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Bu Şansı Kaçırmayın: İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sizin için fırsat
Kategori: Genel - Bu haber 11.417 kez okundu.

Hedefleri; İman, irfan, fazilet ve bilgi ile donanmış. Karakterli, ahlaklı, kişilikli, vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan; dahası, bunları yüceltmek için tüm imkanlarını seferber eden bir gençlik yetiştirmek olan İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi geçen yıl proje okulu olmuştu.

2021-2022 Eğitim öğretim yılında Esenyurt’ta ilk ve tek (erkek) olma özelliği taşıyan İngilizce hazırlık sınıfı 30 öğrenci kontenjanı açılmıştır.

Çocuğunuzu gönderdiğinizde gözünüzün arkada kalmayacağı bir idari ekibi ve seçkin öğretmen kadrosu bulunan İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Emin Polat kaliteli öğrenciler yetişmek için velilerden mutlaka okullarına uğramalarını rica etti.

Okul Müdürü Muhammet Emin Polat yaptığı açıklamada velilerin ve öğrencilerin tercih yapmadan önce mutlaka okullarını ziyaret ederek farkı görmelerini isterken, ‘Öğrencilerimiz tercih yapmadan önce okulu yerinde inceleyip okul yönetiminden detaylı bilgi almalılar. Nesl-i Asım gençliğini yetiştirmek için çıktığımız bu yolda, göz aydınlığı evlatlarımızı okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.