SON DAKİKA

En Son Nokta

BÜLENT AKYÜREK: MARMARA CADDESİNDE BAŞIMIZ DİK YÜRÜMELİYİZ

Avcılar Belediyesi’ne son günlerde yapılan operasyon meclisin gündemindeydi. İYİ Partili Bülent Akyürek yaptığı konuşmada, ‘Hepimiz uzun süredir bu ilçede yaşıyoruz. İyi şeyler yapmalıyız. Görev süremiz bittiğinde Marmara Caddesi’nde başımız dik yürümeliyiz’ dedi.

BÜLENT AKYÜREK: MARMARA CADDESİNDE BAŞIMIZ DİK YÜRÜMELİYİZ
Kategori: Genel - Bu haber 7.814 kez okundu.

Açıklamalarını sürdüren İYİ Partili Akyürek, ‘Maalesef güzel Avcılarımızın üzerinde son dönemde kara bulutlar yükseliyor. Ulusal ve yerel medyadan Avcılar Belediyesi’ne operasyon haberlerini takip ediyoruz. Aralık ayında ki operasyonda önce ki dönem başkan yardımcısı ve bazı belediye çalışanlarımız tutuklandı. Geçen hafta ise olay daha da büyüyerek geçen dönem ki belediye başkanı ve çok sayıda belediye çalışanı tutuklandı.

BELEDİYE ARAŞTIRMA YAPTI MI?

Halkımızın kafasında ki endişe ‘bu olay münferit olarak geçen dönem de olup bitmiş midir’ Belediyemiz soruşturma başlatıp konunun ne olduğunu ortaya çıkardı mı? 2-3 yıl sonra içinde bulunduğumuz dönemle alakalı bu tip durumların olmaması için gerekli önlemleri aldık mı? Hukukçu olan belediye başkanımız önlemler aldığına inanıyorum.

Bizler iyi şeyler yapmak için yola çıktık. Kimimiz 20 yıl, kimimiz 40 yıllık Avcılarlıyız. İyi şeyler yaparsak arkamızdan iyi şeyler konuşulur. Hataya bulaşanları ise 3-5 sene sonra peşini bırakmıyor. Burada bulunan AK Partili, CHP’li, MHP’li, İYİ Partili her kim varsa görev süresi bittiğinde Marmara Caddesinde başımız dik yürümeliyiz’ dedi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.