SON DAKİKA

En Son Nokta

Bülent Turan: Üç dönem görev yapan belediye başkanları aday olmamalı

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, partide üç dönem görev yapan belediye başkanlarının bir kez daha aday yapılmayacağının sinyalini verdi.

Bülent Turan: Üç dönem görev yapan belediye başkanları aday olmamalı
Kategori: Genel - Bu haber 250 kez okundu.

Meclis’te gazetecilere konuşan Turan, milletvekillerinde gençleştirmeyi başardıklarını, aynı şeyi belediyelerde de beklediklerini ifade etti.

“Üç dönem belediye başkanlığı yapanlar, kendi iradesiyle aday olmayarak genel merkezi rahatlatmalı” diyen AK Parti’li yönetici, istisnaların olabileceğini vurguladı.

Turan, “Ben olmazsam parti batar” anlayışının AK Parti’de söz konusu olmadığını dile getirerek “Halk tarafından kadrolarda gençleşme beklentisi var” diye konuştu.

‘İlçe ilçe tam bir ittifak yok’

Turan, MHP’yle ittifakla ilgili de şunları söyledi: “İl il, ilçe ilçe tam bir ittifaktan söz etmek doğru değil. Küresel ataklara karşı milli duruş sergileyen partilerle yan yana olmak önemli. Ama şu an için bir formül geliştirilmedi. MHP’nin İstanbul için aday göstermemesi ittifak ile ilgili değil iyi niyet göstergesidir.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.