SON DAKİKA

En Son Nokta

BÜYÜKÇEKMECE AK PARTİ’DE PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK KONGREDE 2 ADAY YARIŞACAK

Büyükçekmece’de tanınmış iş adamı Halit Demir Pazartesi günü yapılacak AK Parti kongresinde ilçe başkanı Murat Çelik karşısında aday olduğunu açıkladı. Demir’in pazartesi günü kongre salonunda açıklayacağı listesinde bir birinden önemli isimler dikkat çekiyor.

BÜYÜKÇEKMECE AK PARTİ’DE PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK KONGREDE 2 ADAY YARIŞACAK
Kategori: Genel - Bu haber 16.454 kez okundu.

AK Parti İstanbul’da birçok ilçede atanan ya da görevine devam eden ilçe başkanları karşısında tabanın destek verdiği sevilen isimler ilçe başkanı adayı olarak sahaya çıkıyor. Bu ilçelerden bir tanesi de Büyükçekmece.

İlçede sevilen iş adamı Halit Demir Pazartesi günü saat 18.30’da yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

Demir, Ensonnokta.com’a yaptığı açıklamada, ‘Arkadaşlarımızla karar alarak kongrede aday olmaya karar verdim. Kongre takvimimiz 3 defa değişti ve Pazartesi günü gerçekleşiyor.

Tüzüğümüze yeni eklenen aday olacakların yüzde 5 imza getirmesi şartını yerine getirerek imzalarımızı topladık. Güzel, başarılı, ilçede sevilen isimlerden oluşan harika bir liste yaptık. İnanıyorum ki Pazartesi günü delegelerimizin desteği ile başarılı bir sonuç elde edeceğiz. Şimdiden yapılacak kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.