SON DAKİKA

En Son Nokta

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’den kadın meclis üyesine skandal ifadeler!

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Meclis toplantısı sırasında AK Partili Zerrin Çağlar’a skandal ifadelerle yüklendi. Akgün’ün “Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor” çıkışına Zerrin Çağlar ise, “Belediye meclis üyesine lastiği patlıyor demek ne demek sayın başkanım. İnsanları kışkırtmaya çalışmayın” diyerek cevap verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’den kadın meclis üyesine skandal ifadeler!
Kategori: Genel - Bu haber 10.805 kez okundu.

Büyükçekmece Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda CHP’li Belediye Başkanı Hasan Akgün, AK Partili kadın meclis üyesi Zerrin Çağlar’a kürsüden oldukça ağır söylemlerde bulundu.

“BU ARKADAŞIN SÜREKLİ LASTİĞİ PATLIYOR”

Çağlar’ın toplantıda yönelttiği soruya Başkan Akgün, “Beni yine konuşturacaksınız. Dilimin sert olduğunu biliyorsunuz. Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor” şeklinde etik dışı bir yanıt verdi.

“İNSANLARI KIŞKIRTMAYA ÇALIŞMAYIN”

AK Partili meclis üyesi ise bu kahve ağzı lafın altında kalmayarak, “Belediye meclis üyesine lastiği patlıyor demek ne demek sayın başkanım. İnsanları kışkırtmaya çalışmayın” ifadeleriyle yüklendi.

BU İLK HAKARETİ DEĞİL

Skandal konuşmaya AK Partili Meclis üyeleri de sessiz kalmadı. Akgün’ün daha önce 8 Mart Kadınlar Günü’nde de Çağlar’a hakaret ettiği ortaya çıktı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’de yaşanan bu vahim olayın ardından sosyal medyadan şunları söyledi:

“Kadına saygıdan yoksun,
İnsana sevgiden nasipsiz,
Meclis’e samimiyetten uzak,
Halka nezakete aykırı…

Ayrıştırıcı, kibir yüklü bu dil bir Belediye Başkanı’na hiç yakışmıyor. İnsanın dili güzel cümle kuramıyorsa, en azından susmayı becerebilmeli.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.