SON DAKİKA

En Son Nokta

Büyükçekmece’nin genç adayı Serdal Güzel

Büyükçekmece’nin genç siyasetçi ve iş adamlarından Serdal Güzel AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Büyükçekmece’nin genç adayı Serdal Güzel
Kategori: Genel - Bu haber 20.126 kez okundu.

2009 yılından beri AK Parti’de gençlik kolları ilçe başkan yardımcılığı, meclis üyesi adaylığı, ana kademe ilçe yürütme kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Serdal Güzel, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimde Milletvekili olmak için 2 yıldır sürdürdüğü ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek aday adaylığı dosyasını AK Parti İstanbul İl Başkanlığına verdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezun olan Güzel, ticaretle uğraşıyor. İngiltere Londra’da bulunan Regent School’da oryantasyon eğitimi alan Serdal Güzel evli ve 3 çocuk babası.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.