SON DAKİKA

En Son Nokta

Cami, okul ve otopark projesi durduruldu!

Esenyurt’ta cami ve kapalı otopark için başlatılan çalışmalar yeni yönetimin gelmesiyle sekteye uğradı. Temeli atılan alan ise yeniden doldurulmaya başlandı.

Cami, okul ve otopark projesi durduruldu!
Kategori: Genel - Bu haber 10.756 kez okundu.

Tam 3 yıl önce Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’ne kazandırılmak üzere cami, kapalı otopark ve okul projesi yapıldı. Hatta bunun için kazı çalışmaları başladı. Ama Esenyurt Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle yapılan çalışmalar durduruldu. Proje alanında ise dolgu çalışmaları yapılıyor belediye tarafından.

Ensonnokta’ya Şehitler Camii Derneği Başkan Yardımcısı Bünyamin Yüce, “Mahallemizin otopark, okul ve camiye ihtiyacı vardı. AK Partili belediye döneminde bunu dile getirip müracaat ettik ve o zamanki başkan sesimize kulak verdi. 10 bin metrekare alanda kazı çalışmasını yaptı. Fora kazıklar çakıldı, temel atıldı ve hafriyat alındı.” dedi.

Bünyamin Yüce, “Seçim oldu sonrasında yönetim değişti ve yeni gelen yönetim müteahhitte para vermeyeceğini belirterek çalışmaların durmasına sebep oldu. Belediye Başkanı ‘TV’lerde okula ihtiyaç var’ diye bağırıyor ama biz okulumuzun yapılmasını beklerken buraya dolgu alanı yaptı. Hafriyat döküm alanı yaptı buraya bir eleman koydu.” Sözlerine yer verdi.

Yüce, “Belediye başkanı insanların buradan gözlerini kapatıp mı geçtiğini düşünüyor. Biz okul ve cami beklerken yerimiz dolgu ve hafriyat döküm sahasına döndü. Biz okul ve camimizin yapılmasını istiyoruz.” diye konuştu..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.