SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇATALCA ÇANAKÇA İLK VE ORTAOKULUNUN TEMELİ ATILDI

Çatalca Çanakça’da bulunan depremde risk taşıyacak okullar yenilenirken yeni inşa edilen okullarda ilçede ki büyük eksikliği giderecek.

Bilgileri Kopyala
ÇATALCA ÇANAKÇA İLK VE ORTAOKULUNUN TEMELİ ATILDI
Kategori: Genel - Bu haber 8.937 kez okundu.

22 derslikli Çanakça İlk/Ortaokulu temel atma töreni; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mesut Üner, ‘Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Cumhuriyet “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller ister. Bunu ancak eğitimle başarabiliriz.

Bizlerde eğitime verdiğimiz değer ve desteklerimizle Cumhuriyet yolunda azimle yürüyoruz.

Çanakça Mahallemizde bulunan ve depremde risk taşıyacak okulumuz yeniden yapılıyor.

İstanbul’a örnek olacak okulumuzun temelini gerçekleştirdiğimiz tören ile attık.

22 derslikli okulumuzda; 3 anasınıfı, 3 laboratuvar, konferans salonu, güreş ve jimnastik salonları, kütüphane, destek eğitim sınıfı ve 3 adet beceri ve tasarım atölyesi yer alacak ve teknolojinin her türlü imkânını bünyesinde barındıracak.

Daima Çatalca’mızdan destek ve teveccühlerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Okulumuz en kıymetlilerimiz çocuklarımıza, ülkemize, ilimize, ilçemize ve Çanakça Mahallemize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!