SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇATALCA ÇANAKÇA KEŞKEK FESTİVALİ COŞKULU GEÇTİ

Her yıl geleneksel olarak Çatalca Çanakça’da düzenlenen ‘Keşkek Festivali’ bu yılda muhteşem geçti. Festivale gelen yüzlerce Çatalcalı hem leziz keşkek’in tadına baktı hem de düzenlenen yarışmalarla felekten bir gün geçirdi.

Bilgileri Kopyala
ÇATALCA ÇANAKÇA KEŞKEK FESTİVALİ COŞKULU GEÇTİ
Kategori: Genel - Bu haber 10.335 kez okundu.

Çatalca Çanakça Keşkek Festivali bu yılda muhteşem geçti. Ünlü sanatçı Suzan Kardeş’in sahne aldığı festivalde halk oyunları gösterileri ve yarışmalar festivale damga vurdu. Keşkek ve Mısır ikramlarını yapıldığı festivalde Çatalcalılar felekten bir gün geçirdi.

ÜNER, ‘GELENEK GÖRENEKLERİMİZİ YAŞATIYORUZ’

Ensonnokta’ya festivale alakalı açıklama yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; ‘Çanakça Mahallemizde düzenlediğimiz Keşkek Festivalimiz binlerce vatandaşımızın katılımıyla muhteşem bir şekilde gerçekleşti.

Unutulan festivalimizi yeniden yaşatarak yaşlılarımızı geçmişe, gençlerimizi ise geleceğe taşıdık.

Mahallelerimizde bu tür festivaller düzenleyerek, eski örf ve adetlerimizi canlandıracak, yöresel ürün ve lezzetlerimizi tanıtarak gelecek kuşaklara aktaracağız.

İlçemizin tanıtımını yapacak, barışın, dostluğun kardeşliğin toprakları Çatalca’mızda bu kardeşliğimizi, birliğimizi yarınlara taşıyacağız. Festivalimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!