SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇATALCA ‘ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONU’ TEMELİ ATILDI

Kısıtlı bütçesine rağmen başarılı çalışmalara ve önemli projelere imza atan Çatalca Belediyesi ‘Çok Amaçlı Spor Salonu’nun temelini attı.

ÇATALCA ‘ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONU’ TEMELİ ATILDI
Kategori: Genel - Bu haber 10.650 kez okundu.

İstanbul’un en düşük bütçesine sahip olan belediyelerin başında gelen Çatalca Belediyesi gerçekleştirdiği projeleri ile adından başarıyla söz ettiriyor.

Temel atma törenine katılan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, ‘Çatalca Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’ temel atma törenine katılmaktan dolayı çok mutluyum. Yapımı tamamlanan ve yakında açılışı yapılacak yarı olimpik yüzme havuzuyla birlikte Çatalca’lı gençlerin basketbol, voleybol ve hentbol müsabakaları oynayabileceği, 3500 m2 kapalı alan ve 750 seyirci kapasiteli, içinde fitness salonu, kafetaryası, otoparkı mevcut olan çok amaçlı kapalı spor salonunun projesinin gerçekleşmesi için büyük çaba harcayan Mesut Üner Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum’ dedi.

ÇATALCA İSTANBUL’UN SPOR MERKEZİ OLACAK

Tamamlandığında Dünya Şehri İstanbul’un spor başkenti olacak ‘’Spor Adası’’ Projemizin en önemli etaplarından biri olan ‘Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’ temel atma törenimizi gerçekleştirdik diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ‘Temeli atılan Çok Amaçlı Kapalı spor salonumuz Basketbol, Voleybol ve Hentbol Müsabakalarının yapılacağı 3500 metrekare kapalı alan ve 750 seyirci kapasiteli tribünüyle Çatalca’mıza ve Spor Adamıza çok yakışacak.

800 seyirci kapasiteli kapalı tribünü ve futbol sahasıyla, 930 metrekare kapalı yarı olimpik yüzme havuzuyla, Bay – Bayan soyunma Kabinleri ve Kafeteryasıyla, Basketbol, Voleybol ve Hentbol Müsabakalarının yapılacağı 3500 metrekare kapalı alan ve 750 seyirci kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonuyla, profesyonel spor aletlerinin bulunduğu fitness salonuyla, spor sonrası yorgunluk atılacak kafeteryaları ile ve geniş alan otoparklarıyla Spor Adamız Dünya şehri İstanbul’un spor merkezi oluyor.

Spor Adamızda Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonumuzun temelini atarken, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun yapımının tamamlandığını müjdelemek isterim. En yakın bir vakitte açılışını yapıp, çok kıymetli halkımın hizmetine sunacağız.

Tüm Çatalca halkıma, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize hayırlı olsun’ şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.