SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇATALCA MİLLET BAHÇESİ’NDE GERİ SAYIM BAŞLADI

İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olan Çatalca ‘Millet Bahçesi’ projesine kavuşuyor. Müjdeyi sosyal medya hesabından veren Belediye Başkanı Mesut Üner, verdiğimiz tüm sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
ÇATALCA MİLLET BAHÇESİ’NDE GERİ SAYIM BAŞLADI
Kategori: Genel - Bu haber 9.455 kez okundu.

Çatalca’nın bu projeyle çehresinin değişeceğini ve büyük eksikliklerinin ortadan kalktığını belirten Başkan Mesut Üner,

‘Çatalca’mızı geleceğe yemyeşil bir ilçe olarak, örnek bir ilçe olarak taşımak için çalışıyoruz. Cumhuriyet Meydanımızı Çatalca’mıza yakışan bir meydan haline getiriyoruz. Çünkü Çatalca’mız ve Çatalca halkı bunu hak ediyor. İlçemizin de Çatalca’ya yakışan bir meydanı olacak. Cumhuriyet Meydanımız ve Millet Bahçemiz birbirini tamamlayarak ilçe merkezimizi vatandaşlarımızın çok daha rahat kullanabileceği, huzur bulacağı bir sosyal yaşam alanı haline getirecek. Millet Bahçemiz vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, yürüyüş ve spor yapabileceği bir yaşam merkezi olacak.

Kendi kendini temizleyen biyolojik göletiyle, kuru havuzları, çocuklarımıza oyun parkları, spor alanları, yürüyüş, koşu ve bisiklet yollarıyla, oturma grupları, kamelyaları, çim amfisi, tematik bahçeleriyle kafe ve kütüphanesiyle vatandaşlarımızın aileleriyle vakit geçireceği, yorgunluklarını atabilecekleri bir yaşam merkezi olacak.

300 ARAÇLIK OTOPARK YAPIYOR İLÇEMİZİN KRONİKLEŞMİŞ SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ 

Çatalca’mızın yıllardır kronikleşmiş bir sorunu otopark. Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi projemiz ile ilçemizde otopark sorununu da ortadan kaldırıyoruz. Yer altına 300-400 aracın park edebileceği 2 katlı otopark yapıyoruz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!