SON DAKİKA

En Son Nokta

CELALİ AŞİRETİ MENSUBU CESİM ERDOĞAN BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI

Esenyurt’un tanınmış simalarından Celali Aşireti mensubu Cesim Erdoğan düzenlediği kahvaltı programında AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü ağırladı. Programa AK Pati ilçe başkanı Harun Özer, Celali Aşireti onursal başkanı Onur Sar, vekili Sertaç Açık, Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi il başkanı Bahattin Kaya, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri katıldı.

Bilgileri Kopyala
CELALİ AŞİRETİ MENSUBU CESİM ERDOĞAN BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 68.342 kez okundu.

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi adayı Cesim Erdoğan ailesi olan Celali Aşireti mensuplarını AK Parti adayı Hamit Öncü ile buluşturdu.

Cadde Kafe’de gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’nün yanı sıra AK Pati ilçe başkanı Harun Özer, Celali Aşireti onursal başkanı Onur Sar, vekili Sertaç Açık, Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi İl Başkanı Bahattin Kaya, mahalle muhtarları, gazeteciler, kanaat önderleri ve Celali aşireti mensupları katıldı.

AK PARTİ AİLESİNİN FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Burada bir açıklama yapan Cesim Erdoğan, ‘Bugüne kadar her daim yanında durduğum ve çalıştığım AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Bugün buraya Celali Aşiretimizin değerli büyükleri de aramıza katılarak bizleri yalnız bırakmamıştır.

Esenyurt‘ta değerli hemşerilerime daha iyi hizmet sunmak ve Esenyurt’u yeniden AK Parti belediyeciliğine katmak adına üzerime düşen bir görev olduğunu düşünerek bu ve benzeri organizasyonlar yaparak partimize destek olmaya çalışıyorum.

Esenyurt için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Esenyurt inşallah 31 Mart gecesi bir kez daha AK Belediyecilik ile tanışacak. Bugün beni yalnız bırakmayan aileme, belediye başkan adayımız Hamit Öncü’ye, ilçe başkanımız Harun Özer’e, aşiretimizin onursal başkanı ve mensuplarına teşekkür ederim’ dedi.

HAMİT ÖNCÜ: SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN ONUR DUYDUM

Anlattığı yaşanmış hikayelerle Celali Aşireti mensuplarını mest eden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü konuşmasında, ‘Bir sanayiciye Kıraç Belediye Başkanı iken bir okul yaptırtmıştık. Bana dostum derdi hocam ben herkese dostum demem. Dost kelimesi çok ağır bir kelimedir. Bugün burada da çok değerli dostlarımı görüyorum. Biz bir aileyiz, biz kardeşiz. Bu kardeşiniz içinizden biri. Öyle güzel ve çalışkan bir ilçe başkanımız var ki Esenyurt’ta işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Yine meclis üyelerimiz ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle gerçekten güzel işler çıkarıyoruz. Kıraç’ta yaşadığımız seçimde sizlerin çok desteğini gördüm. İnşallah hep birlikte Esenyurt Belediyesini AK Parti ailesine katacağız. Sizlere söz veriyorum sürekli halkın içerisinde bulunacak belediye başkanı olacağım. Her yöreden isimlerle liste yapıp herkesi kucaklayacağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, Celali Aşireti Onursal Başkanı Onur Sar, vekili Sertaç Açık, Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi il başkanı Bahattin Kaya birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Özelikle Celali Aşireti yöneticileri yaptıkları konuşmalarda Cesim Erdoğan’a destek isterken meclis üyesi listesinde olması konusunda AK Parti adayı ve ilçe başkanından bu konuya hassasiyetle eğilmelerini rica ettiler.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!