SON DAKİKA

En Son Nokta

CENGİZ TEKSTİLİ ZİYARET EDEN HAMİT ÖNCÜ: SANAYİCİLERİ ÖNEMSİYORUM

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü Türkiye’nin tekstil alanında dünya markası Cengiz Tekstil’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cengiz’le birlikte şirket personeli ile bir araya gelen Öncü bölgeye ve sanayicilere yönelik yapmayı planladığı projeleri aktardı.

Bilgileri Kopyala
CENGİZ TEKSTİLİ ZİYARET EDEN HAMİT ÖNCÜ: SANAYİCİLERİ ÖNEMSİYORUM
Kategori: Genel - Bu haber 69.148 kez okundu.

Tekstil makinaları, yedek parça, iplik imalatları ve satışı gibi birçok sektörde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en önemli satış markası olan Cengiz Tekstil AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü ağırladı.

HAMİT ÖNCÜ’NÜN ZİYARETİ BİZİ MEMNUN ETMİŞTİR

Hamit Öncü’nün fabrikaya yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Cengiz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cengiz, ‘Hamit beyi geçmişten Kıraç Belediyesi’nden biliyoruz. Çok değerli bir insan. Ziyareti bizleri memnun etmiştir. Cengiz Tekstil, 40 yılı aşkın süredir tekstil sektörünün pek çok alanında öncü, yenilikçi ve atılımcı politikalarıyla gelecek bin yıla emin adımlarla yürümektedir. Tekstil makinaları, yedek parça, iplik imalatları pamuk, likra, polyester, karışımlı ve boyalı iplikler, poliamid, kesik elyaf ve diğer iplik çeşitlerinin satışı, dağıtımı büyük bir sürat ve titizlikle yapılmaktadır’ diyerek şirketinin faaliyet alanlarından bahsetti.

SANAYİCİLERİN GEREKİRSE AYAĞINA GİDECEĞİZ

Sanayicileri her daim önemsediğini belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘Kıraç Belediye başkanıyken bu bölgeye ciddi projelerimiz oldu. İnşallah yarın kalan bu işlerimizi yeniden hayata geçireceğiz. Ben sanayicileri çok önemsiyorum. Onlar bu ülkeye istihdam ve katma değer sağlıyor. Gerekirse dertlerini dinlemek için ayaklarına gideceğiz. Bu bölgeye giriş çıkışlarda özellikle trafik ve ulaşım konusunda ciddi problemler var. Önceliğimiz bu problemleri kısa sürede çözüme kavuşturmak. Kente sağlayacağımız inanılmaz projelerimiz var. İnşallah sizlerle birlikte bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz’ diyerek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’nün Cengiz Teksit’e gerçekleştirdiği ziyarete ayrıca iş adamları Özbey Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özbey, Ecrinim Kumaş Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çakar, MYG Moda Yönetim Kurulu Başkanı Erol Malkoç ve ZMM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Yavuzarslan, iş adamı Tuncay Kamber ve Selim Topçu gibi isimlerde katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!