SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL’İ TAKAN YOK..!

CHP lideri Özgür Özel ‘kayınbiraderimi işe aldım kimse karışamaz’ açıklaması yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’i uyardığını ve ‘konuştum atamayı geri alacak demişti. Sabah Gazetesi’nin haberine göre Ahmet Özer Kayınbiraderini mali işler müdürü, kardeşini koruma, kuzenini özel kalem, yeğenini danışman yaptı.

Bilgileri Kopyala
CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL’İ TAKAN YOK..!
Kategori: Genel - Bu haber 87.117 kez okundu.

İstanbul Esenyurt Belediyesi’nde eş dost atamaları hız kesmeden devam ediyor. DEM Parti kontenjanından CHP’den Belediye Başkanı seçilen Ahmet Özer’in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla görevine son verildiği açıklanan kayınbiraderi Metin Günsan’ın belediyedeki mali işler koordinatörlüğüne devam ettiği öğrenildi.

Özer’in, ayrıca kardeşi Azad Özer’i de koruma sorumlusu, kız kardeşinin oğlu Muhammet Özçoban’ı özel kalem sorumlusu, dayısının oğlu Botan Fırat Yılmaz’ı, özel kalem personeli, dayısının oğlu Muhammet Yılmaz’ı işyeri ruhsat müdürlüğünden sorumlu danışman, kız kardeşinin oğlu Savaş Çağlar’ı ise imardan sorumlu danışman olarak görevlendirdiği ortaya çıktı.

OĞLUNU DANIŞMAN YAPTI

Ahmet Özer’in inşaat mühendisi olan oğlu Serhan Özer Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Danışmanı olarak görevli. Belediye müdürlüklerinin birçoğunun WhatsApp gruplarında yer alan Serhan Özer, talimatlarının çoğunu bu gruplardan veriyor.

Belediye başkanının avukat olan diğer oğlu Seraf Özer ise medya ve iletişimden sorumlu danışman. ABD’den transfer ettiği yakın köylüsü ve arkadaşı Cevdet Özister de Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler gibi teknik müdürlüklerden sorumlu Genel Koordinatör. Başkanın DEM partisi ile olan ilişkilerini koordine ediyor.

Yine yakın köylüsü ve özel avukatı Şevket Tuci’nin ise belediyenin personel şirketi ESPAŞ genel müdürü olarak atanması bekleniyor. Belediyede ciddi bir eş dost yapılanması kuran Özer, belediyenin hemen her birimine de hemşehrilerini yerleştiriyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!