SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’Lİ ADAYLAR KEMAL DENİZ BOZKURT’U SİLDİ

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayları genel merkeze gönderdikleri ve Kemal Deniz Bozkurt’u şikayet ettikleri mektuplarında ayrıca Esenyurt’un önemli problemlerinin çözülmediğini de belirtti. Detaylar haberimizde…

CHP’Lİ ADAYLAR KEMAL DENİZ BOZKURT’U SİLDİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.881 kez okundu.

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayları Atakan Çiftçi, Taner Uluğ, Seyfettin Başkan ve Tuncer Marangoz genel merkeze gönderdikleri mektupta CHP’li belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u şikayet ederken Esenyurt’un problemlerini çözmediği için halkın CHP’den uzaklaştığını belirttiler.

MEKTUPTA NELER VAR

Ensonnokta’nın ele geçirdiği mektupta belediye başkan aday adayları mevcut başkan Kemal Deniz Bozkurt’u adeta topa tutmuş. İşte o mektupta yazılanlar.

“Aşağıda imzası bulunan bizler, 31 Mart 2019 Yerel Seçim’inde İstanbul Esenyurt ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde belediye başkan aday adayı olarak partimizi kamuoyunda temsil görevini üstlendik.

Parti adına belediye başkan adayı olmak amacıyla verdiğimiz bu demokratik yarışta siyasi etik ve değerlere saygılı bir sürecin işlemesi amacıyla azami dikkat gösterdik.

Belediye başkan adayımızın belirlenmesi sonrasında yerel seçimin kazanılması amacıyla; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duyguları içerisinde maddi ve manevi olarak seçim çalışmalarına destek vermeyi parti ahlakımız gereği görev olarak algıladık.

Süreci kişiselleştirmemeye, dedikodu siyasetine prim vermemeye özen gösterdiğimizi Esenyurt kamuoyu çok yakından bilmektedir.

Bizler bu çalışmamızı, çeşitli beklentiler karşılığında değil, tam aksine bilgi, birikim ve deneylerimizin belediye başkanlığının kazanılması ve seçim çalışmalarının etkinleştirilmesi amacıyla büyük bir heyecanla ve samimiyetle yürüttük.

Tabi ki seçimin yalnızca bizlerle değil tüm partililerimizin ve halkımızın takdire şayan desteği ile kazanıldığının bilincindeyiz.

ADAY ADAYLARI YOK SAYILDI

Bizlerin bu süreçte ve sonrasında gösterdiği samimi çaba ve çalışmalar belediye başkanlığının kazanılmasından sonra devam etti ve hala devam etmektedir. Ancak Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasından sonra bizleri adeta yok saymaya çalışan, görmezden gelen bir anlayışla karşı karşıya kaldık.

Mesela, Esenyurt’un çeşitli sorunlarının çözümü konusunda kendi alanında uzman olan ve çözüm konusundaki iddialarını ortaya koyan, bunları kamuoyuna anlatan, partimize yönelik desteğin artmasına katkı sağlayan bizlerle en ufak bir görüş alışverişinde dahi bulunulmamasının olağan siyasi sürece aykırı olduğu kanaatindeyiz. Hatta bu çaba ve çalışmalarımız karşılığında bizlere bir teşekkürün bile çok görülmesini değerli halkımızın vicdanına bırakıyoruz.

TÜM SORUNLAR DURUYOR

Siyasi çalışmalarımızı sürdürürken Esenyurt’un güvenlik, ulaşım, barınma, geçim, eğitim, sağlık, belediye hizmetleri gibi temel alanlarda, yerel seçimlerden 3 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen sorunların çözülmesi yönünde bir ilerleme kaydedilmemiş olması halkımızı partimizden uzaklaştırmaktadır. Halkımızın bu konudaki sorularına sorumlu CHP üyeleri olarak yerel yönetim açısından anlamlı yanıtlar vermekte zorlanıyoruz.

Yaşanan bu durum yaklaşan genel seçimde ve sonrasındaki yerel seçimde mevcut halk desteğinin azalmasına yol açacağı yönündeki kaygılarımızı kamuoyuna duyurmak amacıyla bu açıklamaya gerek duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasetin gündeminin halktan yana işlenmesine yönelik söylem ve politikalarının, yerel düzeyde karşılık bulmasının en önemli unsuru belediyelerimizin faaliyetleridir. Bunun yolu da halka doğru zamanda, doğu hizmeti götürmekten geçmektedir. Genel Başkanımız, Genel Merkezimiz, il ve ilçe örgütlerimizle beraber belediyelerimizin de iktidarı almaya dönük politikaları destekleyen hizmet ve faaliyet içinde olmaları gerekmektedir.

Kamuoyu araştırmalarında ‘İstanbul’un yaşanmak istenmeyen ilçeleri’ arasında en başta gösterilen Esenyurt, daha çağdaş ve güvenli bir kent olmayı; Esenyurtlu hemşerilerimin ise daha iyi bir yaşamı hak ettiklerini düşünüyoruz.

Bu uyarımızı, partimiz CHP’ye olan sorumluluğumuz gereği yaptığımızı ve çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğimize kamuoyunda söz veriyoruz. Saygılarımızla…

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.