SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’LİLERİN AK PARTİLİLERE TUZAĞI TUTMADI!

CHP Esenyurt ilçe başkanı Hüseyin Ergin ve meclis üyelerinin dün Esenyurt Belediye Meclisinde Atatürk üzerinden AK Partiye hedef gösterme çalışmaları hüsranla son buldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş ve twitleriyle gündem olan meclis üyesi Hamdullah Arvas CHP’lilere Atatürk dersi verdi.

Bilgileri Kopyala
CHP’LİLERİN AK PARTİLİLERE TUZAĞI TUTMADI!
Kategori: Genel - Bu haber 26.003 kez okundu.

Dün Esenyurt Belediye Meclis Toplantısı’nda Atatürk üzerinden siyaset yapmaya çalışan ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas üzerinden AK Partiyi vurmaya çalışan CHP Esenyurt ilçe başkanı ve meclis başkan vekiline AK Parti grup başkan vekilinden şok sözler.

AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş konuşmasında, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım üzerinden CHP’lilerin AK Partiyi hedef tahtasına oturtma girişiminin fayda getirmeyeceğini ifade ederken, “Herkes cemaziyel evveline baksın. Atatürk’ün kamu binalarından resimlerini kaldıran, paranın üzerinden Atatürk resmini kaldıran, Atatürk’ün Partisi olmakla övünen ancak Atatürk’ün isimin anmaktan imtina edenleri il başkanı yapan, Türkiye ile İran savaşsa İran’dan yana olurum diyen eski vekili MKYK üyesi seçenlerden Atatürkçülük öğrenecek halimiz yok’ diyerek CHP’lileri hedef tahtasına oturttu…

İŞTE MECLİSTEKİ O KONUŞMALAR

HAMDULLAH ARVAS BUNU NASIL AÇIKLAYACAK

CHP Grup Başkan Vekili Ali Gökmen: ‘Hamdullah Arvas sosyal medya hesabından maalesef çok talihsiz bir açıklama yazı yazmış. Bunu merak ediyoruz. Neden, niye yazmış. Kurtuluş savaşını keşke Yunan kazansaydı diyen zatı (Kadir Mısıroğlu) ölüm yıldönümünde şu cümlelerle anıyor. ‘En büyük PUT’a karşı cesurca gerçekleri haykıran, Hakkı ve hakikati olduğu gibi anlatan Üstâd Kadir Mısıroğlu’nu rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Hepimiz bu dâvânın mücâhidleri bitmedi bitmeyecek’ diyor. Ben buradan merak ediyorum. Ne açıklama yapacak.

45 GÜN ÖNCE YAPTIĞIM PAYLAŞIM BUGÜN GÜNDEM OLUYORSA ALTINDA BAŞKA BİR ŞEY ARARIM

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas: Burada birkaç gündür tarafıma bir saldırı var sosyal medya üzerinden. Hayretle ve şaşkınlıkla bu saldırıyı izliyorum. Doğrusu garip bir durum var. Bir buçuk ay önce yapılmış bir paylaşım bugün neden gündeme getiriliyor? Niye bu kadar büyütülüyor. Neden meclis gündemine sokuluyor. Bu önemli bir soru. Herkesin başlı başına düşünmesi gereken bir konu. Paylaşıma gelince herkesin kendi değer verdiği saygı duyduğu insanlar vardır. Söz konusu Kadir Mısıroğlu’da benim şahsımca saygı duyduğum sevdiğim bir insandır. Vefat yıldönümünde kendisi ile alakalı yıl dönümünü anan bir paylaşım yaptım. Orada ki put ifadesinin ne olduğunu merak ediyorsanız put ifadesi cehaletin kendisidir. Ben twitimin altında merak edenler bakmış olsalardı onu göreceklerdi ne olduğunu, puttan kastımın kim olduğunu çok açık bir şekilde ifade ettim. Birileri bu konuyu saptırıp farklı mecralara taşımaya çalışıyor. Bakın burada sizlerin huzurunda şunu açık ve net bir şekilde ifade edeyim. Ben Hamdullah Arvas olarak Kurtuluş Savaşının mücadelesini başlatan önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü seven sayan birisiyim. Onunla alakalı bu zaman kadar tek bir olumsuz cümle çıkmamıştır. Bugün birileri bu laf cambazlığıyla birilerinin yönlendirmesi ile bana saldırıyor. Üzülerek hayretler içerisinde izliyorum.

CHP İLÇE BAŞKANI KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMÜŞTÜR

Şimdi 3 gündür Esenyurt’un bir takım kendini bilmez yerel gazetecileri konuyu saptırarak gündeme getirdi. İzledim sesimi çıkarmadım. Arkasından sosyal medya mecrasına taşıdılar fake hesaplarla bu iş üzerinden ticaret yapan, para kazanan hesaplar üzerinden saldırdılar. Bunu da anlarım. Adamların mesleği bu. Bunun üzerinden para kazanıyorlar. Peki, şunu bana kim izah edebilir. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun 1 milyon nüfuslu Esenyurt’un CHP ilçe başkanı anlamdan dinlemeden, beni tanımaz beni bilmez, bir defa dahi merhabamız olmamış, ailemi bilmez bir adam hangi hakla, hangi cüretle ağza alınmayacak ifadeleri benimle alakalı kullanır ve hesabında paylaşır. Bunu kim izah edebilir. Hani sizin demokrasi anlayışınız. Hani sizin birleştirici, uzlaştırıcı anlayışınız. İlçe başkanınız bunu hangi mantıkla yapıyor. Benim şahsımla alakalı da değil. Partimizin tüm yöneticilerini içine alan bir paylaşım yapmış. Aklım almadı. Bunu cahil bir insan yapabilir. Kendini bilmez bir insan yapabilir. İdeolojik saplantısı olan bir insan yapabilir. CHP’nin ilçe başkanı bu ifadeleri nasıl kullanabilir? Kendini bir insan nasıl bu kadar küçük düşürebilir. Nasıl bir ruh halinde yaşıyor. Psikolojisi ne durumda merak ediyorum Allah size yardımcı olsun. Böyle bir zihniyette, böyle bir mantıkta olan bir adamın ilçe başkanlığı ne kadar sağlıklı olur? Biz AK Parti ilçe yönetimi olarak gerekli hukuki süreci başlattık. Yakın zamanda hükümetimizin düzenlemiş olduğu bir yasa var. Biz hakkımızı hukuk nezdinde sonuna kadar arayacağız.

CHP İLÇE BAŞKANI HADDİNİ AŞMIŞTIR

AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş: CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin dün sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı. Siyasetin son dönemde sosyal medyaya kaymasından dolayı klavyede kendini farklı gören ve orada üfüren pek çok tip var. Bir fake paylaşım mı, ya da hesapta bir çalınma mı oldu acaba diye düşündüm. Neresinden bakarsanız sakat, haddini aşan, maksadını aşan bir ifade. Gerizekalı, onur, şeref, hasiyet, namusunuzu satarsınız, her şeyinizi peşkeş çekersiniz, canınız cehenneme gibi kelimelerin geçtiği bir paylaşım. Ben kendisine yakıştıramadım. Nasıl bir ruh haliyle paylaşım yaptı inanın ki merak ettim. Bunun da bir izaha ihtiyacı var. Esenyurt’ta iktidarı elinde bulunduran partinin ilçe başkanına bu açıklama yakışmadı. Olayı anlayıp, dinleyip bir açıklama yapması gerekirdi.

ATATÜRK’E KİM DAHA FAZLA DEĞER VERİYOR TARİHE BAKIN

Meclis üyemiz gereken izahı yaptı. Yanlış anlaşılmaları doğuran bir paylaşım. Fakat buradan topyekûn bir AK Parti üzerinden Atatürk’ü sorgulamaya hesap çekmeye bu işi dönüştürülürse ona dur deriz. Bu ifadeleri kullanan kişilere dönüp deriz ki biz sizin cemaziyel evvelinizi çok iyi biliriz. AK Parti olarak 18 yıldır iktidardayken bir gün dahi bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devlet dairelerinden resimlerini indirmedik. Paradan, puldan resimlerini biz kaldırmadık. Tarihe bakılırsa bunu kimin yaptığını çıkartabiliriz. Daha dün partinizin il başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk noktasında ki Atatürk ismini kullanmaktan imtina ettiğini biliyoruz. Türkiye ile İran savaşsa İran’dan yana olurum diyen eski vekili MKYK üyesi seçenlerden Atatürkçülük öğrenecek halimiz yok. AK Partiye yönelik Atatürk üzerinden siyaset yapmak hiç doğru değil. Buradan size bir şey çıkmaz. Döner bu iş size patlar’ diyerek Atatürk üzerinden AK Partiyi hedef almak isteyenlere adeta ders verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!