SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇOBAN VE DALGIÇ ÇİFTİ DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİ

Avcılar’ın sevilen ismi kanaat önderi Adnan Çoban’ın oğlu Mehmet Çoban hayatını Zeynep Dalgıç ile birleştirdi. Bir ömür boyu mutluluğa imza atan çift, dillere destan düğünle dünya evine girdiler.

Bilgileri Kopyala
ÇOBAN VE DALGIÇ ÇİFTİ DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİ
Kategori: Genel - Bu haber 32.254 kez okundu.

Avcılar Mira Palas Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde genç çifti bir birinden önemli isimler yalnız bırakmayarak Çoban ve Dalgıç ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Genç çiftin düğün törenine milletvekili Halis Dalkılıç’ın yanı sıra, Kaymakam Kemal İnan, AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Avcılar belediye başkan yardımcısı Bülent Zeren, meclis üyeleri Tuncay Gündüz, Sadık Pehlivan, Faruk Özdemir, MİAD başkanı Yunus Akdaş, iş adamları Behçet Kederoğlu, Beşir Zengin, Evren Pehlivan, Erol Bahadır Bilgiç, Samet Meriç, Aziz Yalçınkaya, Bahadır Demirci, STK başkanları Ufuk Güneş, İsmail Hakki Kocakaya ve Abdulkahar Arvasi, spor kulübü başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Avcılar belediyesi birim müdürleri ve çalışanları ile Çoban ve Dalgıç ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.

HALİS DALKILIÇ ‘BENİM İÇİN DEĞERLİ İNSANLAR’

Çoban ve Dalgıç ailelerin düğün törenine katılan önemli isimlerden biride AK Parti milletvekili Halis Dalkılıç’tı. Adnan Çoban’ın ve ailesinin kendisi için değerli olduğunu ifade eden Dalkılıç yaptığı konuşmada genç çifti tebrik ederken, ‘Değerli konuklar hepinize iyi akşamlar. Her birinizi tek tek, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Mehmet ve Zeynep inşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Genç çiftimize güzel, mutlu, sevgi dolu bir yaşam diliyorum. Bu iki güzel insanımız için sizlerden dolu dolu güzel bir alkış rica ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

ADNAN ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Damadın babası Adnan Çoban misafirleriyle tek tek ilgilenirken tüm katılımcılara teşekkür etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Adnan Çoban konuşmasında damat ve gelini tebrik ederken misafirlerine yönelik ‘Rabbim hepinize evlatlarınızın bu mutlu günlerini görmeyi nasip etsin. İyi ki varsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buraya katılan tüm siyasilere, iş adamlarına, STK başkanlarına, federasyon başkanlarına, mahalle muhtarlarına, gazetecilere, spor kulübü yöneticilerine, dostlarıma ve akrabalarıma minnettarım’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!