SON DAKİKA

En Son Nokta

DAKİKA 1 GOL BİR: PROFESÖRDEN İLK İCRAAT GELDİ

Esenyurt’un yeni başkanı Ahmet Özer ilk icraatını Kemal Deniz Bozkurt’un işe aldıklarını çıkararak başladı.

DAKİKA 1 GOL BİR: PROFESÖRDEN İLK İCRAAT GELDİ
Kategori: Genel - Bu haber 80.401 kez okundu.

Dün Esenyurt Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende eski başkan Kemal Deniz Bozkurt’un neşeli hali dikkat çekerken görev değişiminin ardından yakın zamanda işe giren çok sayıda belediye personelinin işten çıkarıldığı öğrenildi.

Dün, SGK’dan gelen “İşyerinizce sözleşmeniz feshi nedeniyle 4 Nisan günü işten ayrılış bildiriminiz işveren tarafından yapılmıştır” açıklaması ile ŞOK olan işçiler isyan etti. Tarafımızı arayan bir işçi, “Biz CHP’ye oy verdik, böyle bir durumla karşı karşıya kalmamız doğru değil” açıklaması yaptı.

YENİ DÖNEM ÇOK SAYIDA İŞÇİ İÇİN KÖTÜ BİR HABERLE BAŞLADI!

Sosyal medya platformlarından canlı yayınlanan Esenyurt Belediyesi’ndeki devir-teslim töreninden kısa bir süre sonra dikkat çeken bir haber geldi belediyeden. Yakın zamanda işe başlayan çok sayıda belediye personeli, kendilerine yollanan SMS mesajları ile işten çıkarıldıklarını öğrendi.

Belediye işçilerine yollanan SMS’te, “4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 01 1-deneme sureli is sözlesmesinin isverence feshi NEDENIYLE, 04.04.2024 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ.” ifadelerine yer verildi.

“CHP’LİLER İŞTEN ÇIKARILIYOR” İDDİASI

Haberin duyulması, tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 850 personelin işten çıkarıldığı, bu personellerin tamamının da CHP’ye yakın kişiler olduğu ileri sürüldü.

“ESKİ BAŞKANIN YAPTIĞI ETİK VE AHLAKİ DEĞİL”

Tartışmalar sürerken, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin imzalı bir metin whatsapp gruplarında elden ele yayıldı.

Eski belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sert sözlerle eleştirildiği metinde, Bozkurt’un etik ve ahlaki olmayan bir uygulama ile ihtiyaç olmadığı halde işe alımlar yaparak yeni belediye başkanı Ahmet Özer’i zor durumda bıraktığına dikkat çekildi.

Esenyurt’ta bu ilginç gelişmeler yaşanırken Esenyurt Belediyesi’nden henüz konuyla alakalı resmi açıklama gelmedi…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.