SON DAKİKA

En Son Nokta

Delta varyantı sonrası gündem aşı zorunluluğu

ABD’de artan Delta varyantı sonrası aşı zorunluluğu gündeme geldi. Başkan Biden’ın yarın ABD’de federal çalışanlara aşı zorunluğu getirildiğini kamuoyuna duyuracağı iddia edildi.

Delta varyantı sonrası gündem aşı zorunluluğu
Kategori: Genel - Bu haber 10.360 kez okundu.

ABD’de Kovid-19’un daha bulaşıcı Delta varyantının ülkede hızla yayılması ve aşılama hızının azalması sonrası hükümet harekete geçti. Başkan Joe Biden, tüm federal çalışanların aşı yaptırması ve düzenli test yaptırması seçeneklerini değerlendirdiklerini söyledi.

“ZORUNLULUK ŞARTINI YARIN AÇIKLAYACAK” İDDİASI

Ulusal İstihbarat Dairesi’ni ziyareti sırasında açıklamalar yapan Başkan Biden, gelen soru üzerine aşı ve test zorunluluğunun gündemlerinde olduğunu söyledi. CNN ise Başkan Biden’ın yarın ABD’de federal çalışanlara corona virüs aşısı ve düzenli test yaptırmayı zorunlu hale getirecek kararını açıklayacağını iddia etti.

“DAHA FAZLA HAYAT KURTARMANIN YOLLARINI ARIYORUZ”

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray basın sözcüsü Jen Psaki, Biden yönetiminin iş gücünü korumanın ve daha fazla hayat kurtarmanın yollarını aramaya devam edeceğini belirtmiş ve benzer zorunlulukları uygulayacak diğer federal daireler olabileceğine işaret etmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.