SON DAKİKA

En Son Nokta

DEM Parti Esenyurt’ta aday çıkarıyor?

DEM Parti 81 ilde aday çıkarma kararını değiştirecek mi? CHP ile iş birliği olacak mı? O sorulara yanıt için partinin MYK toplantısı yapıldı. O toplantıdan batıdaki 27 ilçede aday çıkarılma kararı çıktı. İlçeler arasında Esenyurt’ta var. Peki iş birliği seçeneği rafa kalktı mı?

Bilgileri Kopyala
DEM Parti Esenyurt’ta aday çıkarıyor?
Kategori: Genel - Bu haber 47.362 kez okundu.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyareti sonrası gözler DEM Parti ile iş birliği olup olmayacağına çevrilmişti.

DEM Parti’nin kurulları toplandı. 81 ilde aday kararını gözden geçiren parti MYK’sı batı illerinde aday çıkarılacak yerleri duyurdu.

DEM Parti Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Ayşegül Doğan, yerel seçimlerde güç birliği stratejisi uygulayacaklarını söyledi.

Doğan, Türkiye’nin batısında ilk etapla aday gösterilecek yerleri de açıkladı.

Buna göre DEM Parti’nin ilk etapta aday çıkaracağı il ve ilçeler şöyle:
Adana’nın Ceyhan, Seyhan ve Yüreğir ilçeleri; Antalya’nın Kepez ilçesi; Mersin merkez, Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçeleri; İstanbul’un Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli ilçeleri; Aydın merkez, Didim, Efeler, Germencik ve Söke ilçeleri; Konya Cihanbeyli ve Kulu ilçeleri; Kocaeli’nin Dilovası ilçesi; İzmir’in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçeleri; Manisa’nın Gölmarmara, Turgutlu ve Yunusemre ilçeleri; Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi; Tekirdağ’ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!