SON DAKİKA

En Son Nokta

DEPREMZEDE AİLEDEN MÜJDELİ HABER GELDİ! HOŞGELDİN DOĞA BEBEK

10 ilimizde gerçekleşen deprem felaketinin yaraları yavaş yavaş sarılırken Esenyurt Doğa Hastanesi’nde tedavi gören Hataylı depremzede Yetim ailesinin kız çocuğu dünyaya geldi. Çocuğun adı hastaneyle özdeşleşen Doğa ismini alırken depremzede aile sağlık bakanlığına, ilçe sağlık müdürlüğüne ve Doğa Hastanesi yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
DEPREMZEDE AİLEDEN MÜJDELİ HABER GELDİ! HOŞGELDİN DOĞA BEBEK
Kategori: Genel - Bu haber 19.128 kez okundu.

Türkiye’yi derinden yaralayan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaraları yavaş yavaş sarılmaya çalışılıyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Esenyurt ilçesinde de depremzedeler çeşitli hastanelerde tedavilerini sürdürmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı’nın takibi ile 112’nin naklini gerçekleştirdiği yaklaşık 230 hasta Esenyurt’ta çeşitli hastanelerde tedavi görüyor. Bu hastaların birçoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edilirken sevindirici haberlerde gelmeye devam ediyor.

Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla sağlık tedavisi için Esenyurt’ta getirilen Yetim ailesinin ferdi Fatma Yetim’in Doğa Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Gerçekleşen başarılı bir ameliyatla önceki gün Fatma Yetim’in bir kız çocuğu dünyaya geldi. Yetim ailesi ilk günden itibaren kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan devletin tüm yöneticilerine teşekkür ederken Doğa Hastanesi personeline ve ilçe sağlık müdürlüğü ekiplerine de müteşekkir olduklarını belirtti.

KIRMIZI, ‘HER DAİM DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’

Anahtar Gazetesi ve ensonnokta’ya açıklama yapan Doğa Hastanesi sahibi Nabi Kırmızı, ‘Ülkemizde meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ilimizi etkileyen şiddetli deprem felaketinin ardından tüm ülke seferber oldu. Bizlerde vazife bilip devletimizin ve depremzede ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bizler var gücümüzle yanlarında olmaya çalışacağız, yaraları el birliğiyle saracağız İnşallah’ dedi

Konuyla alakalı bilgisine başvurduğumuz İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz ise yaptığı açıklamada, ‘Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Devletimizin tüm kurumları var gücüyle çaba gösteriyor. Bizde sağlık bakanımızın nezdinde ilçemize yaralı gelen hastalarımızı tedavi etmeye, onların yanında olmayı sürdürüyoruz. İlçemizde 200 hastamız ayakta tedavi görerek taburcu oldu. Tabi onların sürecini takip ediyoruz. Şuanda 30 da yatan hastamız var. Çeşitli hastanelerde tedavilerini sürdürüyoruz. İnşallah kısa sürede hepsini sağlığına kavuşturacağız’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!