SON DAKİKA

En Son Nokta

Depremzedelere küfür edenlere bir tepki de Bahattin Demir’den!

Adıyamanlı iş insanı Bahattin Demir, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin otellerde kalan depremzedelere kaldıkları yerden çıkış tebligatı göndermesine tepki gösterdi.

Depremzedelere küfür edenlere bir tepki de Bahattin Demir’den!
Kategori: Genel - Bu haber 30.016 kez okundu.

Sosyal medyadan video paylaşımında bulunan Bahattin Demir, “Bende Adıyamanlıyım aynı zamanda Adıyaman ilimizde ve çevresinde yaşanan deprem sonucu biz de depremzede yakınıyız. Biz deprem anı itibariyle bölgeye ciddi anlamda elimizden gelen bütün destek ve yardımları seferberlik ilan ederek oradaki kardeşlerimize ulaştırmaya çalıştık. Orada yaşanan göçten dolayı yüzlerce depremzede de Esenyurt bölgesinde ikamet etmek durumunda kalmıştır. Ailesini, annesini, babasını, çocuklarını, sevdiklerini ve evlerini kaybeden insanlarla burada halen iletişim halindeyiz ve elimizden geldiği kadarıyla sıkıntılarını gidermekteyiz. Onlar evlerine dönene kadar onlarla ilgilenmeye devam edeceğimize dair söz verdik ve sözümüzün arkasındayız fakat dün Tekirdağ Belediyesi’nin hemen seçimden iki gün sonra kalkıp depremzedelere tahsis etmiş olduğu oteli resmi bir üst yazıyla aynı gün tebliğ ederek boşaltmasını istemeleri bence infial yaratan bir durumdur. Bu noktada Tekirdağ Belediyesini esefle kınıyorum. Her şey seçim için miydi? Seçime kadar depremzedelere sahip çıkıp seçimden sonra depremzedeleri kapı dışarı etmek hangi insanlığa sığar? “diye konuştu.

Kin ve nefret tohumları saçanlara tepki gösteren Demir, ” Tekirdağ Belediyesinin yaptığı açıklamaları samimi bulmuyorum. Olay medya ya intikal edince yok nakildi yok tutar doldu gibi söylemleri komik buluyorum. Koskoca Belediye de aklı selim hiç kimse yok muydu? El insaf, biraz merhametli olun, o insanlar her şeylerini kaybetmiş böyle bir zamanda böyle bir şey yapılır mıydı? Ben burada tüm yönetime sesleniyorum, sizlerin de başına gelebilirdi sizlerde depremzede olup her şeyinizi kaybetmiş olabilirdiniz. Yetkili Başkan herkimse çıkıp bunlara cevap versin. Siyaseten diyorsunuz o zaman şöyle mi dememiz gerekiyor? Yaptığınız şey siyaseten, insanen , vicdanen, kanunen de, Allah katında da yanlıştır. Böyle bir hizmet seçme şekli siyaset şekli olamaz. Şiddetle ve esefle kınıyorum” dedi.

Depremzedelere hakarette bulunanlara çağrıda bulunan Demir, o küfredenlere kendini bilmez sanatçı müsveddelerine sesleniyorum siz kim oluyorsunuz, kendinizi ne sanıyorsunuz, ne yardım da bulunduysanız iban atın parasını ödemeye biz razıyız’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.