SON DAKİKA

En Son Nokta

Deva Partisi çalışmalarını coşkulu kalabalıkla sürdürdü

Deva Partisi Esenyurt teşkilatı, bu hafta sonu partisinin en önemli kurmaylarını ilçe başkanlığında ağırladı. DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı ve Partisi Sözcüsü Av. İdris Şahin ve Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer’in katılımı dolayısıyla Esenyurt teşkilatı yoğun bir teveccüh gösterdiği aktarıldı.

Deva Partisi çalışmalarını coşkulu kalabalıkla sürdürdü
Kategori: Genel - Bu haber 8.712 kez okundu.

Yaklaşık 500 DEVA üyesinin katıldığı belirlenirken siyaset odağında önemli bir ses getirdiği duyuruldu.

Parti kurmayları, üyelerle teker teker selamlaştıktan sonra toplantı salonuna geçilerek selamlama konuşmaları gerçekleştirildi. Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt teşkilatı olarak yapılan ziyaretten duydukları onur ve heyecanı dile getirerek DEVA Partisi’nin Esenyurt’ta çok güçlü bir şekilde ilerleme kaydettiğini belirtti. Genel Başkan Başdanışmanı İkram Dinçer, görmüş olduğu tablodan dolayı çok mutlu olduğunu ve buna şahit olmaktan ötürü tüm teşkilata teşekkürlerini sundu. Seçim İşleri Başkanı ve Parti Sözcüsü Av. İdris Şahin ise, Esenyurt teşkilatını çok yakından takip ettiklerini, teşkilatın çalışmalarının diğer tüm teşkilatlara örnek teşkil ettiğini ifade etti. Şahin, son yaşanılan siyasi ve yönetim krizine değinerek, artık iktidarın gitme vakti geldiğini ifade etti.

Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, teşkilatın çalışmalarından ve emeklerinden ötürü ilçe başkanına teşekkürlerini iletti.  Yılmaz, Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını örnek göstererek DEVA Partisi’nin seçimlerde çok ciddi bir oy alacağına emin olduğunu dile getirdi. Parti üyelerine ve gönüllerine teşekkürlerini ilettikten sonra soru-cevap kısmına geçildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.