SON DAKİKA

En Son Nokta

DEVA PARTİSİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

Esenyurt DEVA Partisi ilçe teşkilatı yönetimi Kurban Bayramı öncesinde ilçe merkezinde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerle buluşarak çocuklarına çeşitli hediyeler sundu.

Bilgileri Kopyala
DEVA PARTİSİ ÇOCUKLARI UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 10.820 kez okundu.

DEVA Partisi ilçe teşkilatı ziyaretlerinde ilçe başkanı Halis Kahriman tarafından karşılanan aileler ve çocukları palyaçolar ve boyama atölyelerinde keyifli zaman geçirdi.

Kurban Bayramı arifesinde Esenyurtlu kadınlarımızı ve çocuklarımızı bir nebzede olsa mutlu etmeyi başardıysak bundan daha değerli bir şey olamaz diyen ilçe başkanı Halis Kahriman, ‘Çocuklar bizim her şeyimiz. Onların mutluluğu gerçekten bizler için çok önemli. İlçe teşkilatımız tarafından davet edilen ailelerle bir arada olmak, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek gerçekten önemli. Bu önemli günde çocuklarımıza hediyeler vererek, mutluluklarına ortak olmak istedik’ diyerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!