SON DAKİKA

En Son Nokta

DEVA PARTİSİ TEŞKİLATIYLA SAHAYA İNDİ

Deva Partisi Esenyurt ilçe teşkilat başkanı Mehmet Şerif Kırık Ispartakule Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Bilgileri Kopyala
DEVA PARTİSİ TEŞKİLATIYLA SAHAYA İNDİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.672 kez okundu.

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe başkanı Halis Kahriman cenaze, taziye ve düğünlere katılarak parti içi çalışmalarını gerçekleştirirken teşkilat başkanı Mehmet Şerif Kırık da esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

Kırık, Ispartakule Caddesi’nde esnafları ziyaret ederek vatandaşların şikâyet ve beklentileri dinledi. Onlarla sohbet eden Kırık hem de talepleri dinledi.

Deva Partisi’nin yaptığı çalışmaları esnaflarla paylaştıklarını belirten Mehmet Şerif Kırık, ‘Vatandaşlarımıza parti çalışmalarımızı anlatarak ileriye dönük planladığımız projeleri de aktarıyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Esenyurt’a hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!