SON DAKİKA

En Son Nokta

DEVA PARTİSİ’NDEN KANDİL GECESİ TATLI İKRAMI

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı Berat kandili sebebiyle vatandaşlara tatlı ikram etti.

DEVA PARTİSİ’NDEN KANDİL GECESİ TATLI İKRAMI
Kategori: Genel - Bu haber 17.098 kez okundu.

İlçe Başkanı Halis Kahriman, ve Teşkilat Üyeleri Bilal-i Habeş Camii önünde vatandaşlara Lokum ve tatlılar  ikram edip kandillerini kutladılar. Yapılan bu organizasyonda İlçe Başkanı Kahriman: “Berat Kandili vesilesiyle bugün vatandaşlarımıza tatlılar ikram edip parti çalışmalarımız hakkında bilgilendirici çalışmalarda bulunduk ve kandillerini kutladık.

Bu etkinlikte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımdan Allah razı olsun, bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum. Bu tür organizasyonlar halkımızla bütünleşmemize ve onların sıkıntılarını, bizden beklentilerini ve önerilerini sahada daha da yakından görmemizi sağlamaktadır. Esenyurtlu hemşehrilerimize bize gösterdikleri sıcak ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.