SON DAKİKA

En Son Nokta

Devlet Bahçeli’den yeni af açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cezaevlerinde yakınları bulunan aileleri MHP Genel Merkezi’nde kabul etti. Ailelerin sorunlarını dinleyen Bahçeli, Ramazan Bayramı öncesi hükümetin adımıyla af çıkmasının yararlı olduğunu belirtti. Bahçeli açıklamasında, “Bunları biz geçmiş dönemlerde de yaşadık. Çok sayıda af çıkmıştır. Bu defa da böyle bir affın yeni bir cumhuriyet hükümeti sisteminin oluşturduğu dönemde, bütün siyasi partilerin desteğiyle çıkmasında yarar vardır, diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı

Devlet Bahçeli’den yeni af açıklaması
Kategori: Genel - Bu haber 223 kez okundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Temennim odur ki Ramazan Bayramı öncesinde mevcut siyasi iktidar bir adım atarsa o bakımdan biz elden gelen gayreti gösteriyoruz. Böyle bir affın yeni bir cumhuriyet hükümeti sisteminin oluşturduğu dönemde, bütün siyasi partilerin desteğiyle çıkmasında yarar vardır, diye düşünüyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, parti genel merkezine teşekkür ziyaretine gelen Mahkum Yakınları Derneği Enver Yılmaz ile yakınları cezaevinde tutuklu bulunan aileleri kabul etti. Başkan Yılmaz ve mahkum yakınlarının MHP’yi ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Bahçeli, hükümete af çağrısını yineledi. MHP olarak bu konuda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan MHP Lideri Bahçeli, şunları söyledi:

Mahkum Yakınları Derneği Enver Yılmaz da MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür etti. Bahçeli, daha sonra mahkum yakınlarıyla fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.