SON DAKİKA

En Son Nokta

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Avcılar’ın öden gelen ailelerinden CHP önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Zeki Budak’ın oğlu Enis Budak hayatını Gülşah Budak ile birleştirdi. Avcılar’da bulunan Grand Life Garden da gerçekleşen sade düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN
Kategori: Genel - Bu haber 28.377 kez okundu.

Avcılar’ın önde gelen ailelerinden, CHP önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Zeki Budak’ın oğlu, Meclis Üyesi Mahir Budak’ın yeğeni Enis Budak hayatını Gülşah Budak ile Grand Life Garden da yapılan sade bir düğün töreniyle birleştirdi.

Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün töreni pandemi nedeniyle sade ve kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Düğüne özellikle CHP’li çok sayıda önemli isim katılarak Budak Ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Düğüne katılanlar arasında CHP ilçe Başkanı Erdal Nas’ın yanı sıra, CHP İl Yöneticileri, Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP’li meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, iş adamları, mahalle muhtarları, STK başkanları, Avcılar Belediyesi Birim Müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda seçkin davetli de yer aldı.

Misafirleriyle tek tek ilgilenen ve heyecanını gizleyemeyen Zeki ve Mahir Budak nikah törenine katılan dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti. ‘Rabbim her kuluna evlatlarını evlendirmeyi ve onların bu mutlu gününde yanlarında olmalarını nasip etsin’ temennisinde bulunan Zeki Budak, misafirlerine bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için müteşekkir olduğunu belirtti.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.