SON DAKİKA

En Son Nokta

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

Esenyurt’un sevilen ismi önce ki dönem AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi, mali müşavir Tayfun Öztürk hayatını Ebru Korkmaz ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Öztürk ve Korkmaz ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
Kategori: Genel - Bu haber 7.931 kez okundu.

Esenyurt’ta bulunan Elit Davet Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde genç çifti bir birinden önemli isimler yalnız bırakmayarak Öztürk ve Korkmaz ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Nikah akdinin ardından gelin Ebru Korkmaz’a evlilik cüzdanını teslim eden AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Tayfun ve Ebru önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Öztürk ve Korkmaz ailelerini tebrik etti.

Düğün töreninde konuşan AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Katılımcılar arasında, Esenyurt Belediyesi yöneticileri, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK başkanları, hemşeri dernekleri başkanları, spor kulübü yöneticileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli yer alarak Öztürk ve Korkmaz ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!