SON DAKİKA

En Son Nokta

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

AK Parti Avcılar belediye meclis üyesi Emre Yılmaz Ezo Balo ve Davet salonunda gerçekleşen düğün töreni ile hayatını Derya Cebecioğlu ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Yımaz ve Cebecioğlu ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
Kategori: Genel - Bu haber 32.338 kez okundu.

Avcılar Ezo Balo ve Davet salonunda gerçekleşen düğün töreninde mutlu çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise milletvekili Halis Dalkılıç, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, devlet hastanesi başhekimi İbrahim Ulusoy ve iş adamı Faik Yılmaz yaptı.

Nikah akdinin ardından gelin Derya Cebecioğlu’na evlilik cüzdanını teslim eden milletvekili Halis Dalkılıç genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Emre ve Derya önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Yılmaz ve Cebecioğlu ailelerini tebrik etti.

İNAN, ‘HANIMIN DEDİĞİNİ YAPACAKSIN’

Yılmaz ve Cebecioğlu ailesinin nikah şahitlerinden biri olan Kaymakam Kemal İnan gelin ve damada nasihatlerde bulunurken damada dönerek, “Emre, evliliğin sırrını öğrendin mi?” diye sordu. Damadın ‘evet’ şeklinde başını sallayarak yanıt vermesi üzerine, “Öğrenmiş. İtaat et, rahat et” diyen İnan’ın bu sözleri, davetlileri güldürdü.

Düğün töreninde konuşan AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu ise çalışma arkadaşı Emre Yılmaz ve Derya Cebecioğlu’nu tebrik ederken; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Katılımcılar arasında, milletvekilleri, kaymakam, siyasi parti ilçe başkanı ve siyasi parti temsilcileri, Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları, STK başkanları, hemşeri dernekleri başkanları, spor kulübü yöneticileri, iş adamları, gazeteciler ve çok sayıda davetli yer alarak Yılmaz ve Cebecioğlu ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

MEHMET YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Emre Yılmaz ve gelini Derya Cebecioğlu’nun düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden damadın babası iş adamı Mehmet Yılmaz, ‘Oğlum Emre ve gelinimiz Derya’nın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, milletvekilimize, kaymakamımıza, siyasi büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.