SON DAKİKA

En Son Nokta

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

Avcılar’ın sevilen ismi Belediye Meclis Üyesi Sadık Pehlivan’ın oğlu Ordu Kuyumculuk işletmecisi Evren Pehlivan hayatını Hatice Bayram ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Pehlivan ve Bayram ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
Kategori: Genel - Bu haber 10.970 kez okundu.

Avcılar Ambarlı’da bulunan Menderes Balaban Kır Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreninde mutlu çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu birlikte yaptı.

Nikah akdinin ardından gelin Hatice Bayram’a evlilik cüzdanını teslim eden İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Evren ve Hatice önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Pehlivan ve Bayram ailelerini tebrik etti.

Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Katılımcılar arasında, Avcılar Emniyet Müdürü, Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK başkanları, hemşeri dernekleri başkanları, spor kulübü yöneticileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli yer alarak Pehlivan ve Bayram ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.