SON DAKİKA

En Son Nokta

DOĞA HOSPITAL KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

İstanbul’un ve bölgemizin saygın ve güvenilir sağlık kuruluşlarının başında gelen Doğa Hastanesi yayınladığı mesaj ile Türk halkının ve Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Bilgileri Kopyala
DOĞA HOSPITAL KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 6.343 kez okundu.

Hastane yönetimi yayınladıkları mesajda, mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesi ve kurbanlarımızın kurtuluşa vesile olması niyazıyla, Kurban Bayramı’nın daha sağlıkla, huzurla, mutlulukla geçmesini temenni etti.

Hastane yönetimi açıklamanın devamında, ‘Dayanışma duygusu içerisinde, sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bayramda, sosyal mesafe kurallarını esnetmemeye özen göstermenizi de özellikle rica ediyoruz. Nice sağlıklı bayramlara’ dileklerinde bulundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!