SON DAKİKA

En Son Nokta

Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni hakkında açıklama geldi!

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığı dairede ölü olarak bulundu. 83 yaşında hayatını kaybeden Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni merak konusu olurken ünlü psikoloğun vücudunda herhangi bir darp ya da cebir izinin olmadığı öğrenildi.

Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni hakkında açıklama geldi!
Kategori: Genel - Bu haber 14.428 kez okundu.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Doğan Cüceloğlu’nun kesin ölüm sebebi Adli Tıp incelemesinden sonra belli olacak. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Doğan Cüceloğlu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü sorularının yanıtları da en çok araştırılanlar arasında yerini aldı.

Türkiye, ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun ölüm haberi ile sarsıldı. Edinilen son dakika bilgisine göre, 83 yaşındaki Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Alışverişten dönen Cüceloğlu’nun eşi, evde kocasının cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evin içerisinde incelemelerde bulundu.

DOĞAN CÜCELOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Sevilen psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeni merak edilirken polis tarafından ilk incelemeler yapıldı. Polislerin ilk incelemesine göre, Cüceloğlu’nun evde düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Gelen son dakika bilgisine göre, Doğan Cüceloğlu’nun kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp incelemesinden sonra belli olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin yapılan açıklamada, “Kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denildi.

DOĞAN CÜCELOĞLU KİMDİR?

83 yaşında hayatını kaybeden Cüceloğlu’nun vefat haberi büyük üzüntüye neden olurken devlet erkanı başta olmak üzere başsağlığı mesajları da peş peşe geldi. Öte yandan, Doğan Cüceloğlu kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli sorularının yanıtları da merak konusu oldu.

EMİNE ERDOĞAN’DAN, PSİKOLOG VE YAZAR DOĞAN CÜCELOĞLU İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 83 yaşında İstanbul’da vefat eden psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu için taziye mesajı yayımladı.

Emine Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli bilim insanımız Doğan Cüceloğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. O, kendini insanlara adamış, bu kubbede hoş bir sada bırakmayı en güzeliyle ifa etmiş bir değerimizdir. Ardında bıraktığı sevgi ve irfan yolu, herkese ilham olmaya devam edecek. Onu her daim çok özleyeceğiz. Allah rahmet eylesin. Kıymetli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

“HEPİMİZİ DERİNDEN SARSTI”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hayatını kaybeden Doğan Cüceloğlu için, “Hepimizi derinden sarstı” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Doğan Cüceloğlu için Twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Altun mesajında şunları ifade etti:
“Maarif, iletişim ve psikoloji alanlarının duayeni Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun ani ölümü hepimizi derinden sarstı. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.