SON DAKİKA

En Son Nokta

DOKTOR GÜRHAN BİLGİÇ GÖNÜL VERDİĞİ AK PARTİ’YE MÜRACAATINI YAPTI.

Avcılar’da AK Parti’nin önemli isimlerinden biri olan eski ilçe başkanı Doktor Gürhan Bilgiç AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Gürhan Bilgiç’i başvuru sırasında STK başkanları, kanaat önderleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
DOKTOR GÜRHAN BİLGİÇ GÖNÜL VERDİĞİ AK PARTİ’YE MÜRACAATINI YAPTI.
Kategori: Genel - Bu haber 62.347 kez okundu.

Avcılar’ın sevilen ismi eski ilçe başkanı Gürhan Bilgiç AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

AVCILAR İÇİN YENİ SAYFA AÇILMALI

Zorlu bir yola çıktığının farkında olduğunu belirten Gürhan Bilgiç açıklamasında, ‘Biliyorum zorlu bir yola çıktım. Bu yolculuğun sonunda aday olursam göreceksiniz kazanan Avcılar olacak. Aday adayı arkadaşlarımızın tamamı son derece değerli onlar da çalışıyorlar. Aday adaylarımızı da yürekten kutluyorum.

Bu kentin geleceği için değişim zamanın geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Avcılar için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Bu şehir ancak genç dinamik yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir’ açıklamasında bulundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!