SON DAKİKA

En Son Nokta
Muhammet Düdükcü
Muhammet Düdükcü

Dünya Temizlik Günü ‘Birlikte Temizleyelim’ etkinliğiyle kutlandı

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
Dünya Temizlik Günü ‘Birlikte Temizleyelim’ etkinliğiyle kutlandı
Kategori: Genel - Bu haber 5.713 kez okundu.

Dünya Temizlik Günü ‘Birlikte Temizleyelim’ etkinliğiyle kutlandı

Esenyurt Deva Partisi ilçe başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevreye duyarlı olunması ve çöp atılmaması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Birlikte Temizleyelim’ sloganıyla düzenlenen etkinlik oldukça ilgi gördü.

Katılımcılar Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve çevresinde cam, plastik, kâğıt başta olmak üzere tüm atıkları ayrı ayrı topladı ve geri dönüşüme gönderdi.

Çalışmayı farkındalık yapmak ve çevreyi temiz tutmak amacıyla tertiplediklerini belirten Deva Partisi ilçe Başkanı Halis Kahriman, “Halkımıza teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha duyarlı olduğumuzu gördük. Umarım bu farkındalık daha da artar ve tertemiz bir çevrede yaşamaya devam ederiz” dedi.

HABER: MUHAMMET DÜDÜKCÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!