SON DAKİKA

En Son Nokta

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yeni atama

Milletvekili olan Selami Altınok’un yerine Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Celal Uzunkaya atandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yeni atama
Kategori: Genel - Bu haber 201 kez okundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü‘ne, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci ve 3’üncü maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atandı.

Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında, “Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci ve 3’üncü maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atanmıştır” denildi.

 

CELAL UZUNKAYA KİMDİR?

Yeni Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Emniyet Teşkilatı’ndaki görevine 1978 yılında başladı.

Görev süresi boyunca siyasi şube ve istihbarat şube müdürlükleri de yapan Uzunkaya, Bursa, Balıkesir, İzmir ve Antalya il emniyet müdürlüğü görevlerini de yerine getirdi. Uzunkaya son olarak kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’nda görev yapıyordu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.