SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan açıkladı: Güneydoğu’da öndeyiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1 – TRT Haber ortak canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ‘Güneydoğu’da Diyarbakır ve Şanlıurfa’da açık ara öndeyiz’ dedi.

Erdoğan açıkladı: Güneydoğu’da öndeyiz!
Kategori: Genel - Bu haber 177 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Özel Yayını’nda gündemi değerlendirdi.

Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesi duyurdu, ‘Van, Diyarbakır mitingleri muhteşemdi. Şanlıurfa, Gaziantep muhteşemdi. Şanlıurfa ve Gaziantep’te açık ara öndeyiz’ dedi.

‘GÜNEYDOĞU’DA GÜÇLÜYÜZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

Biz Güneydoğu’da güçlüyüz. Hele ben bu kayyumlarla başlayan süreçle Güneydoğu şu anda bir başka. Buralarda biz çok ciddi yatırımlar yaptık. Biz yapım ekibiyiz. Niye? Buralar bizim vatan topraklarımız. Terör örgütü yakıp yıktı diye öylece bırakamayız.

‘AÇIK ARA ÖNDEYİZ!’

Kürt anneleri bu şekilde ağlatan bu PKK terör örgütü bu HDP nasıl oluyor da hala oy alıyor. Anlamakta zorlanıyorum. Ben şu anda devranın değiştiğini düşünüyorum. Van, Diyarbakır mitingleri muhteşemdi. Şanlıurfa, Gaziantep muhteşemdi. Şanlıurfa ve Gaziantep’te açık ara öndeyiz. İnşallah bu defa Diyarbakır’da farklı bir netice koyacak diye inanıyorum. Mardin inşallah koyacak diye inanıyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.