SON DAKİKA

En Son Nokta

ERDOĞAN KÖSE: ADAY OLURSAM AVCILAR’IN SORUNLARINI KISA SÜREDE ÇÖZERİM

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Erdoğan Köse basın mensupları ile bir araya geldi. Yıllardır Avcılar’da ikamet ettiğini ve kentin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Köse, aday olması halinde kısa sürede bu sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti.

Bilgileri Kopyala
ERDOĞAN KÖSE: ADAY OLURSAM AVCILAR’IN SORUNLARINI KISA SÜREDE ÇÖZERİM
Kategori: Genel - Bu haber 67.293 kez okundu.

Avcılar AK Parti belediye başkan aday adaylarından biri olan  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Erdoğan Köse basın mensupları ile Van Kahvaltı Salonu’nda bir araya geldi.

Kendisini basın mensuplarına tanıtan Köse uzun süredir Avcılar’da ikamet ettiğini belirterek Avcılar’ın sorunlarını da çok iyi analiz ettiğini ifade etti.

Avcılar’ı AK Parti belediyeciliğine katmak için bu göreve talip olduğunu belirten Erdoğan Köse, ‘Avcılar için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Avcılar günü birlik kararlarla da yönetilemez. Bu şehir ancak dinamik yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir. Avcılar’a yakışır ve yaşanılır bir çevreye kavuşturmak Türkiye’nin yetenekli insanlarını çekecek cazibe merkezi yapmak için adayım.

Kim aday olursa olsun biz partimizin yanındayız. Önemli olan Avcılar’ı İlçemizi AK Parti’nin hizmet siyasetini, AK Parti’nin bayrağını burada dalgalandırabilmektir’’ dedi.

PROFESÖR ERDOĞAN KÖSE KİMDİR?

Prof. Dr. Erdoğan Köse, 1989 yılında Marmara Üniversitesi Matbaa Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstriyel Teknoloji Eğitimi alanında Yüksek Lisansını, 2006 yılında da Elektronik Bilgisayar alanında Doktorasını tamamlamış, 2007 yılında Doçent; 2015 yılında da Profesör ünvanını almıştır.

Prof. Dr. Erdoğan Köse, 1993-1994 yılları arasında Dünya Bankası Endüstriyel Projeler Koordinasyonu ve 1994-1995 yılları arasında Türk Cumhuriyetleri Latin Alfabesine Geçiş Projelerini yürüttü. Gazi Üniversitesinin 1999 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortak yürüttüğü BELTEK projesinin hayata geçirilmesine aktif rol aldı ve 1999-2009 yılları arasında BELTEK Genel Koordinatörlüğü görevini yürüttü. 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğü, 2012-2015 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği, 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi gibi çeşitli idari görevlerde bulunmuştur. 2015 yılından itibaren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Köse, 2018 yılı itibari ile Kurumsal İletişim Direktörlüğünden sorumlu Rektör Danışmanı ve Genel Sekreter Vekili görevlerine atanmıştır.

Prof. Dr. Erdoğan Köse’nin SCI-SSCI ve AHCI kapsamında 8 adet; Ulusal, Uluslararası Hakemli ve diğer bilimsel dergilerde 12 adet makalesi yayınlanmıştır. 2008 yılında yayımlanan ‘’Ofset Baskı Teknolojisi’’ isimli bilimsel kitabı bulunmaktadır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!