SON DAKİKA

En Son Nokta

ERKAN SANATSEVER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Esenyurt’un tanınmış iş adamı Erkan Sanatsever, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Sanatsever mesajında, varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
ERKAN SANATSEVER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 58.137 kez okundu.

ESS Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever Anneler Günü ile alakalı yayınladığı özel mesajında, Annelerin en kıymetli hazineler olduğunu ifade ederken, bir çocuğu doğumundan ölüme kadar yaşamının her aşamasında karşılık beklemeden seven, koruyan, yönlendiren kişinin anne olduğunu kaydetti.

Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü annelerin olduğunu aktaran Sanatsever, şunları kaydetti:

“Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Bu anlayıştan yola çıkarak ilimizde gerçekleştirdiğimiz pek çok projeyle kadınlarımızın, annelerimizin kişisel, sosyal ve ekonomik bakımdan gelişimlerini destekleyecek çalışmaları hayata geçirdik. Bu çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Çünkü gelişen kadının, gelişen toplumun işareti olduğuna yürekten inanıyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!