SON DAKİKA

En Son Nokta

ERKAN SANATSEVER: ZORUNLU GÖÇÜN 35. YILINI ÜZÜNTÜYLE ANIYORUZ

MHP Esenyurt ilçe başkan yardımcısı ve Türk Dünyası Komisyon Başkanı Erkan Sanatsever yayınladığı mesaj ile Bulgaristan yaşayan Türklerin 35 yıl önce zorunlu olarak göç ettirilmesini üzüntü ile andıklarını belirtti

Bilgileri Kopyala
ERKAN SANATSEVER: ZORUNLU GÖÇÜN 35. YILINI ÜZÜNTÜYLE ANIYORUZ
Kategori: Genel - Bu haber 61.134 kez okundu.

Sanatsever mesajında; ‘Bulgaristan Türklerinin Türkiye’ye zorunlu göçünün 35. yıl dönümünü üzüntü içerisinde anıyoruz.

Bu acı günün 35. yılında, Bulgar komünist rejiminin uyguladığı baskı ve asimilasyona rağmen kimliğinden, dilinden ve inancından vazgeçmeyen soydaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Bu sürecin simgesi olan ve komünist rejimin uygulamalarına rağmen soydaşlarımızın gösterdiği protesto esnasında annesinin kucağında şehit edilen Türkan bebeği, özünden asla geri adım atmayıp şehadete ulaşan tüm soydaşlarımızı ve Belene de yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!