SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENCAN HASTANESİ’NDEN 10 KASIM MESAJI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrıldı. Saat 09:05’te dünyaya gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünün bu yıl 84.yılı anılıyor. Esenyurt’un saygın sağlık kuruluşu Esencan Hastanesi yayınladığı mesaj ile ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadı.

ESENCAN HASTANESİ’NDEN 10 KASIM MESAJI
Kategori: Genel - Bu haber 7.162 kez okundu.

Hastane yönetimi Ensonnokta’ya yaptığı açıklamada, “Esarete boyun eğmeyen bir milletin evladı ve bir lider olarak Atatürk’ün ve kahraman yol arkadaşlarının bizlere emanet ettikleri sorumlulukların bilinciyle ve milli mücadele ruhunun izinde daha nice yüzyıllara hep birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ESENCAN Hastanesi, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı, milli mücadelenin Başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84’üncü yılında milletçe rahmet ve şükranla andıklarını kaydeden Esencan Hastanesi yönetimi, “Milli varlığımızı ebediyete kadar hür ve bağımsız olarak devam ettirme yolunda, basiret ve cesaretle karar alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere ‘en büyük eseri’ Cumhuriyeti miras bırakmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin sarsılmaz birliği ve daima ‘tam bağımsızlık / istiklal-i tam’ inancıyla sonsuza dek var olmaya devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.