SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENCAN HASTANESİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Bölgemizin önemli sağlık kuruluşu Esencan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

ESENCAN HASTANESİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 5.370 kez okundu.

23 Nisan mesajları paylaşımlarda yer almaya başladı. TBMM’nin kuruluşunun 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, özel kutlama törenleri tüm yurtta coşkuyla gerçekleşecek. Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan’da günün anlamını ve önemini vurgulamak isteyenler duygulu, anlamlı, kısa ve uzun 23 Nisan sözleri ve mesajlarını sosyal medya üzerinden gönderecekler.

İstanbul’un, 3. Bölgenin ve Esenyurt’un önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen Esencan Hastanesi’de gönderdiği mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılını kutladı.

Esencan Hastanesi gönderdiği mesajında ‘Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun’ temennisinde bulundu…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.