SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT AK PARTİ ESNAF ZİYARETLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Saadetdere Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Harun Özer esnafların sorunlarını dinlerken onlarla fikir alışverişinde bulundu.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT AK PARTİ ESNAF ZİYARETLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Kategori: Genel - Bu haber 11.502 kez okundu.

Esnaf ziyaretine İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin, İl Yönetim Kurulu üyemiz Tarkan Burçak Uygun, meclis üyesi Togay Çoban, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanı da katıldı.

Cuma Namazını Saadetdere Camiinde kılan AK Parti heyeti daha sonra mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek hal hatır sordu.

Esnafların sorunlarını dinleyen ilçe başkanı Özer, il başkan yardımcısı Şahin, il yönetim kurulu üyesi Uygun ve meclis üyesi Çoban karşılıklı diyalog kurarak bol bol not aldı.

TRAKYALILAR DERNEĞİNİ DE ZİYARET ETTİLER

AK Parti heyeti esnaf ziyaretleriyle birlikte mahallede bulunan STK’ları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. İlçe Başkan Yardımcısı Engin Karaboz’un organize ettiği ziyarette mahallede bulunan Trakyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret edildi. Burada dernek üyeler ve vatandaşlarla sohbet eden AK Partililer hükümetin gerçekleştirdiği icraatları ve ekonomik adımları kendilerine aktardılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!